Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilinizi kısıtlayın isterseniz, eski konularınız gözüküyor.Siz evde kalmiş kız kurusu musunuz acaba?bana saldirmanizdan bunu hissettim de.kusura bakmayın sizin uslubunuza erişememis olabilirim.Bu arada EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM o da beni çok SEVİYOR üzgünüm sizin için
Ben altın takmış takmamış kısmına takılmazdım. Altını takardım.Bir de şöyle bir durum var geçmişte eşimin kardesiyle düğün günü kavga ettik bana küfürler etti düğünüme sakın gelme filan dedii bağırdı çağırdı öfke kontrolü olmayan biri kendi annesi ve babasına bile küfür etmisligi var.dugunune haliyle gitmedim eşimin gitmesine izin verdim ama ne tesadüftür ki takı takmasina yine icimden razı olmadım çünkü öyle böyle kufurler degildi.sonra 2sene konuşmadık sonra eşim yüzünden barışmak zorunda kaldım
Katip eş ailesi tarafından küfür ve hakaret maruz kalıp kocan tarafından yok sayılmıyor ve barışmaya zorlanmıyorsan gerçekten sevilmemişsin demektir lütfen.Kendini kandırmakta boyut atlamış ya, bana üzülmüş, umarım bir gün sevilirsin diyor ahahahshs ya böyle model görmemiştim, Manoş bile daha iyi görünüyor gözüme şuvan.
Di mi? Hemmen pıtı pıtı gidip eşime ona hakkımı helal etmediğimi söyliyciiim. Bu arada, kanka olmuşuz, ÖpücükKatip eş ailesi tarafından küfür ve hakaret maruz kalıp kocan tarafından yok sayılmıyor ve barışmaya zorlanmıyorsan gerçekten sevilmemişsin demektir lütfen.
Evet muhteşem kocanız ve onun size olan olağanüstü aşkını kıskanıp çatladïk burada.Anlaşılan siz şu katibin ruhu ile kankasınız bir de üşenmeyip hesabımı incelemiş siniz. İşiniz gücünüz yok sanırım.Evet size de söyleyeyim Eşimi çok seviyorum ve seviliyorum. Sizlerde başkalarını kıskanıp fesatlanacaginiza kalbinizi temiz tutarsaniz bir gün belki gerçekten sevilirsiniz
Hııı çok sevdiğinden küfür yediğiniz kaynınıza sizin paranızla altın takıyor.Siz evde kalmiş kız kurusu musunuz acaba?bana saldirmanizdan bunu hissettim de.kusura bakmayın sizin uslubunuza erişememis olabilirim.Bu arada EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM o da beni çok SEVİYOR üzgünüm sizin için
Takıdan küfüre konuyu getiren siz yorumları beğenmeyip hakaret eden yine siz.İşte şimdi durumuna gerçekten çok üzüldüm evli olup ta mutsuz olmak ve başkalarının sevgisini kıskanmak çekilebilir bir şey değil gerçekten inşallah sen de bir gün sevilirsin
Siz evde kalmiş kız kurusu musunuz acaba?bana saldirmanizdan bunu hissettim de.kusura bakmayın sizin uslubunuza erişememis olabilirim.Bu arada EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM o da beni çok SEVİYOR üzgünüm sizin için
Anlaşılan siz şu katibin ruhu ile kankasınız bir de üşenmeyip hesabımı incelemiş siniz. İşiniz gücünüz yok sanırım.Evet size de söyleyeyim Eşimi çok seviyorum ve seviliyorum. Sizlerde başkalarını kıskanıp fesatlanacaginiza kalbinizi temiz tutarsaniz bir gün belki gerçekten sevilirsiniz
Öyle deme, hakkını helal etmediği şoku ile karşılaşınca aşırı üzülecek eşi.Hııı çok sevdiğinden küfür yediğiniz kaynınıza sizin paranızla altın takıyor.
Müthiş bir aşk hikayesi, Love Story falan halt etmiş yanında.
Biz de görüşmüyoruz valla, ama olsun, KK da bir kankam olması güzel, fazla kanka göz çıkarmaz, gel senle de kanka olak.Oncelikle belirteyim ben kimsenin kankasi degilim. Kimseyle ozel mesaj yoluyla görüşmüyorum. Ilk alintiladigim yorumunuz gercekten cok rahatsiz edici. Bu yorumu henuz evli ve bebegi olan bir kadin olarak yapıyorum. evlenmemis bir kadina "evde kalmis kız kurusu" diyerek asagilamaya calismaniz hic hos degil. Evlenmek bir maharet, bir basari degildir bu yuzden bekar olmakta utanılacak birsey degil
Kızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Sizce ne doğru fikri olanlar yazsın lütfen
Su zamana kadar ozel mesaj yoluyla sadece "prenseslerin annesi"yle iletisim kurdum oda sapik gibi dadandi o kadar ki kankaliktan uzagim yani kanka olduk o zamanBiz de görüşmüyoruz valla, ama olsun, KK da bir kankam olması güzel, fazla kanka göz çıkarmaz, gel senle de kanka olak.
Hihihihhi ilk ve son deneyim. Hoş.Su zamana kadar ozel mesaj yoluyla sadece "prenseslerin annesi"yle iletisim kurdum oda sapik gibi dadandi o kadar ki kankaliktan uzagim yani kanka olduk o zaman
Kocasının ailesi tarafından edilen hakaret ve küfürleri yine kocası tarafından yapılan baskıyla yutmak zorunda kalmayan ve dolayısıyla muhteşem aşklı bir evlilik yasayamayanlar olarak kankalığımız mübarek olsun katipcim.Di mi? Hemmen pıtı pıtı gidip eşime ona hakkımı helal etmediğimi söyliyciiim. Bu arada, kanka olmuşuz, Öpücük
Isteyin :) yoreye gore bunun normal karsilandigini gordum. Hatta yazin biri kayinvalidemi arayip ben senin cocuklarina taktim, benimkiler bu saatten sonra evlenmez, sen su borcu geri ver dedi :) garipsedik ama kabullendik :) siz de soyleyin bizim oglan icin de sunnet altin hediyenizi verin lutfen diye.Kızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Sizce ne doğru fikri olanlar yazsın lütfen
Siz nereden çıktınız ben size msj yazmadimki acaba katipin kaç hesabı varOncelikle belirteyim ben kimsenin kankasi degilim. Kimseyle ozel mesaj yoluyla görüşmüyorum. Ilk alintiladigim yorumunuz gercekten cok rahatsiz edici. Bu yorumu henuz evli ve bebegi olan bir kadin olarak yapıyorum. evli olmadigini dusundugunuz bir kadina "evde kalmis kız kurusu" diyerek asagilamaya calismaniz hic hos degil. Evlenmek bir maharet, bir basari degildir bu yuzden bekar olmakta utanılacak birsey degil
Aşkım balım ruhum, adam devamlı küsüyormuş zaten. Sinirlenip ağzına geleni sayıyormuş. Kendi de yazmış, eşim ailesini hep benden öne koydu diye. E nerede delicesine aşk? Adam küfür olayında bile karısının tarafını tutmamış. Gelmiş burada masal anlatıyor.Öyle deme, hakkını helal etmediği şoku ile karşılaşınca aşırı üzülecek eşi.
Aşkı memnu repliğine benzediKocasının ailesi tarafından edilen hakaret ve küfürleri yine kocası tarafından yapılan baskıyla yutmak zorunda kalmayan ve dolayısıyla muhteşem aşklı bir evlilik yasayamayanlar olarak kankalığımız mübarek olsun katipcim.