Yeğenime takı takacağım diyen eşimle tartışıyoruz.

Ya essek kadar insanlar bir çocuğun pipisine kutlama yapmaya utanmıyor da altını kalmış eksik. Avam avam muhabbetler

Bir de şöyle bir durum var geçmişte eşimin kardesiyle düğün günü kavga ettik bana küfürler etti düğünüme sakın gelme filan dedii bağırdı çağırdı öfke kontrolü olmayan biri kendi annesi ve babasına bile küfür etmisligi var.dugunune haliyle gitmedim eşimin gitmesine izin verdim ama ne tesadüftür ki takı takmasina yine icimden razı olmadım çünkü öyle böyle kufurler degildi.sonra 2sene konuşmadık sonra eşim yüzünden barışmak zorunda kaldım
Ben altın takmış takmamış kısmına takılmazdım. Altını takardım.
Fakat bu yaşananlardan sonra sizin kadar sakin kalamazdım.
Takı takı lacaksa kendinizi üzmeyin boş yere.

Kendini kandırmakta boyut atlamış ya, bana üzülmüş, umarım bir gün sevilirsin diyor ahahahshs ya böyle model görmemiştim, Manoş bile daha iyi görünüyor gözüme şuvan.
Katip eş ailesi tarafından küfür ve hakaret maruz kalıp kocan tarafından yok sayılmıyor ve barışmaya zorlanmıyorsan gerçekten sevilmemişsin demektir lütfen. :deli:

Katip eş ailesi tarafından küfür ve hakaret maruz kalıp kocan tarafından yok sayılmıyor ve barışmaya zorlanmıyorsan gerçekten sevilmemişsin demektir lütfen. :deli:
Di mi? Hemmen pıtı pıtı gidip eşime ona hakkımı helal etmediğimi söyliyciiim. Bu arada, kanka olmuşuz, Öpücük

Anlaşılan siz şu katibin ruhu ile kankasınız bir de üşenmeyip hesabımı incelemiş siniz. İşiniz gücünüz yok sanırım.Evet size de söyleyeyim Eşimi çok seviyorum ve seviliyorum. Sizlerde başkalarını kıskanıp fesatlanacaginiza kalbinizi temiz tutarsaniz bir gün belki gerçekten sevilirsiniz
Evet muhteşem kocanız ve onun size olan olağanüstü aşkını kıskanıp çatladïk burada. 😢

Siz evde kalmiş kız kurusu musunuz acaba?bana saldirmanizdan bunu hissettim de.kusura bakmayın sizin uslubunuza erişememis olabilirim.Bu arada EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM o da beni çok SEVİYOR üzgünüm sizin için
Hııı çok sevdiğinden küfür yediğiniz kaynınıza sizin paranızla altın takıyor. :deli:
Müthiş bir aşk hikayesi, Love Story falan halt etmiş yanında.

İşte şimdi durumuna gerçekten çok üzüldüm evli olup ta mutsuz olmak ve başkalarının sevgisini kıskanmak çekilebilir bir şey değil gerçekten inşallah sen de bir gün sevilirsin
Takıdan küfüre konuyu getiren siz yorumları beğenmeyip hakaret eden yine siz.
Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?
Kendinizi mi?
Sizin çocuğunuza takı takılmadıysa bu bir hakaretse babaya da aynı hakaret edilmiş oldu sadece size ve çocuğunuza degil.
Bu davranışın aynısını gidip karlı tarafa yaparken elinize ne geçecek onu hesaplayın.
Burda ona buna kız kurusu vs demekle haklı olunmaz

Siz evde kalmiş kız kurusu musunuz acaba?bana saldirmanizdan bunu hissettim de.kusura bakmayın sizin uslubunuza erişememis olabilirim.Bu arada EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM o da beni çok SEVİYOR üzgünüm sizin için

Anlaşılan siz şu katibin ruhu ile kankasınız bir de üşenmeyip hesabımı incelemiş siniz. İşiniz gücünüz yok sanırım.Evet size de söyleyeyim Eşimi çok seviyorum ve seviliyorum. Sizlerde başkalarını kıskanıp fesatlanacaginiza kalbinizi temiz tutarsaniz bir gün belki gerçekten sevilirsiniz

Oncelikle belirteyim ben kimsenin kankasi degilim. Kimseyle ozel mesaj yoluyla görüşmüyorum. Ilk alintiladigim yorumunuz gercekten cok rahatsiz edici. Bu yorumu henuz evli ve bebegi olan bir kadin olarak yapıyorum. evli olmadigini dusundugunuz bir kadina "evde kalmis kız kurusu" diyerek asagilamaya calismaniz hic hos degil. Evlenmek bir maharet, bir basari degildir bu yuzden bekar olmakta utanılacak birsey degil

Oncelikle belirteyim ben kimsenin kankasi degilim. Kimseyle ozel mesaj yoluyla görüşmüyorum. Ilk alintiladigim yorumunuz gercekten cok rahatsiz edici. Bu yorumu henuz evli ve bebegi olan bir kadin olarak yapıyorum. evlenmemis bir kadina "evde kalmis kız kurusu" diyerek asagilamaya calismaniz hic hos degil. Evlenmek bir maharet, bir basari degildir bu yuzden bekar olmakta utanılacak birsey degil
Biz de görüşmüyoruz valla, ama olsun, KK da bir kankam olması güzel, fazla kanka göz çıkarmaz, gel senle de kanka olak. 😗

Kızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Sizce ne doğru fikri olanlar yazsın lütfen

Takmayın.
Biz de aynı kavgayı yaşıyoruz. Ben kimseye taktırmıyorum. Kaynanam siz düğün yapmadınız ki size ondan takmadılar diyip duruyor.
Bizim ailemizde zaten düğün olmaz sırf sünnet oldu diye yakın akrabalarım pandemi dönemi hediyelerini kargo ile yolladı. Eşimin ailesinden kimse aramadı bile. Ne alaka ya. Düğün yapıp para topluyorlar saçma sapan.

Biz de görüşmüyoruz valla, ama olsun, KK da bir kankam olması güzel, fazla kanka göz çıkarmaz, gel senle de kanka olak. 😗
Su zamana kadar ozel mesaj yoluyla sadece "prenseslerin annesi"yle iletisim kurdum oda sapik gibi dadandi 🥺 o kadar ki kankaliktan uzagim yani 😅 kanka olduk o zaman 😄

Di mi? Hemmen pıtı pıtı gidip eşime ona hakkımı helal etmediğimi söyliyciiim. Bu arada, kanka olmuşuz, Öpücük
Kocasının ailesi tarafından edilen hakaret ve küfürleri yine kocası tarafından yapılan baskıyla yutmak zorunda kalmayan ve dolayısıyla muhteşem aşklı bir evlilik yasayamayanlar olarak kankalığımız mübarek olsun katipcim. 😘

Kızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Sizce ne doğru fikri olanlar yazsın lütfen
Isteyin :) yoreye gore bunun normal karsilandigini gordum. Hatta yazin biri kayinvalidemi arayip ben senin cocuklarina taktim, benimkiler bu saatten sonra evlenmez, sen su borcu geri ver dedi :) garipsedik ama kabullendik :) siz de soyleyin bizim oglan icin de sunnet altin hediyenizi verin lutfen diye.

Oncelikle belirteyim ben kimsenin kankasi degilim. Kimseyle ozel mesaj yoluyla görüşmüyorum. Ilk alintiladigim yorumunuz gercekten cok rahatsiz edici. Bu yorumu henuz evli ve bebegi olan bir kadin olarak yapıyorum. evli olmadigini dusundugunuz bir kadina "evde kalmis kız kurusu" diyerek asagilamaya calismaniz hic hos degil. Evlenmek bir maharet, bir basari degildir bu yuzden bekar olmakta utanılacak birsey degil
Siz nereden çıktınız ben size msj yazmadimki acaba katipin kaç hesabı var🤔

Sizin çocuğunuza takmama sebebi neydi.
Maddi bir sorunu yoktu da mı takmadı, araları mi bozuktu o kısmı anlamadım.
Bizde kim neye gücü yeterse onu yapar.
Karşılık aranmaz, ama yapabilecekken yapmadiysa bilemiyorum.

Öyle deme, hakkını helal etmediği şoku ile karşılaşınca aşırı üzülecek eşi.
Aşkım balım ruhum, adam devamlı küsüyormuş zaten. Sinirlenip ağzına geleni sayıyormuş. Kendi de yazmış, eşim ailesini hep benden öne koydu diye. E nerede delicesine aşk? Adam küfür olayında bile karısının tarafını tutmamış. Gelmiş burada masal anlatıyor.
Sanki sorun kaynıymış gibi bir de inanmış buna. Sorun kayın değil, eş. Görebilse çözecek aslında.

X