Yeğenime takı takacağım diyen eşimle tartışıyoruz.

Bir de şöyle bir durum var geçmişte eşimin kardesiyle düğün günü kavga ettik bana küfürler etti düğünüme sakın gelme filan dedii bağırdı çağırdı öfke kontrolü olmayan biri kendi annesi ve babasına bile küfür etmisligi var.dugunune haliyle gitmedim eşimin gitmesine izin verdim ama ne tesadüftür ki takı takmasina yine icimden razı olmadım çünkü öyle böyle kufurler degildi.sonra 2sene konuşmadık sonra eşim yüzünden barışmak zorunda kaldım
Size bunca küfür edecek ve eşiniz sizi barıştıracak. O takıyı takar eşiniz maalesef.
Fikrim tabii ki takılmaması karşılıklı bu işler. Gerçi ben sünnet düğününe karşıyım da. Madem yapılıyor herkes ne layık gördüyse karşılığı o olmalı.

sünnet düğünü mü kaldı yaa kıro kıro gelenekler, sünnete de düğünü de karşıyım. kız cocuguna nasıl eziyetse erkek cocuguna da eziyet. ömür boyu eksik o çocuklar. sağlık anlamında da anlamlı bir faydası yok yok araştırın öğrenin
iğrenç gelenekler. altın maltın üfff kıroluk diz boyu

Ee sünnet düğünü yapmamışsınız siz pandemi var diye.
Sırf sünnet oldu diye takı takılıyor mu?
Benim bildiğim takı sünnet düğünü yapılınca- ne kadar gereksiz bir düğün olsa da- takılıyor.
Bana bu kadar karışmanız hoş gelmedi.

Size küfür eden bir insan müsveddesinin oğlunun sünnet düğününe gitmeyin zaten. Bırakın eşiniz taksın yalakalığı seviyor belliki. Gitmeyin siz.

X