Pınar ismide yerden kaynayarak çıkan su anlamına geliyor bir nevi su demek yani yanlış mı biliyorum?Su ve pınar aynı anlamda değil ki..
Her su yerden kaynayarak çıkmıyor iştePınar ismide yerden kaynayarak çıkan su anlamına geliyor bir nevi su demek yani yanlış mı biliyorum?
Aksine modası geçeli çok oluyor bence.Pinar ismini beğeniyor musunuz? Kulağa hoş geliyor mu? Su ismi ile aynı anlamı taşıdığı için bu ismi düşündük güzel duru ve temiz bir isim gibi geldi bize. Sizce nasıl? Modası geçmeyecek bir isim gibi görünüyor :)
Öyle düşünürsek tam tamına aynı anlama gelmiyor zaten ama duyunca ilk akla gelen anlamı su olduğu için aynı şeyi çağrıştırıyor diye düşünmüştükHer su yerden kaynayarak çıkmıyor işte
Nehir ve Yağmur ismini de düşünmüştük aslında ama Pınarda yeni nesil isimlerden gibi gelmişti. Teşekkürler :)Aksine modası geçeli çok oluyor bence.
İllede sulu isim olacaksa
Irmak
Nehir
Yağmur
diyorum
Sizin üye adınız damlada güzel bir isimNehir ve Yağmur ismini de düşünmüştük aslında ama Pınarda yeni nesil isimlerden gibi gelmişti. Teşekkürler :)
Evet bizde çok beğeniyoruz ama çok kısa geldi kararsız kaldık Pınar nasıl sizce? Kulağa hoş geliyor mu ? :)Su ismine bayılıyorum
Pınar da çok minnoş bir isim. Çok yakın arkadaşımın ismi Pınişim diye seslenirim hepEvet bizde çok beğeniyoruz ama çok kısa geldi kararsız kaldık Pınar nasıl sizce? Kulağa hoş geliyor mu ? :)
Ablamla eniştemin düşündüğü isimler bunlar zaten ablam buraya yazmamı istemiştiİsim işini , bebeğin annesine babasına BIRAKIN. Onlar en iyisini bulur
Damla göbek adım :) Aslında damlayıda düşündüler ama damla ismininde modası geçti gibi görünüyorSizin üye adınız damlada güzel bir isim
Vallahi pınardan çok daha güzel benceDamla göbek adım :) Aslında damlayıda düşündüler ama damla ismininde modası geçti gibi görünüyor
Yaa bilemedik ki pınar ismi çok naif gelmişti aslında ama şuan fikrimiz bayağı bi değiştiVallahi pınardan çok daha güzel bence
Su ismini severim güzelPinar ismini beğeniyor musunuz? Kulağa hoş geliyor mu? Su ismi ile aynı anlamı taşıdığı için bu ismi düşündük güzel duru ve temiz bir isim gibi geldi bize. Sizce nasıl? Modası geçmeyecek bir isim gibi görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?