- 10 Ekim 2014
- 32.496
- 146.041
- 798
Hayatım boyunca arkadaş seçme kriterlerim arasında en önemli sırada bu yer alır façali insanla dostuk kurmam ne yaparım ne yapanı olayların bizim lise zamanında kızların kolları doluydu kimi sevgilisi için kimi sinirden kimi bak ben üstünüm havası ama şunu bilsin ki o arkadaşlarıma sağda solda denk geldiğimde hep dövme yaptırmışlar koluna kız arkadaşımın biri bacaklarına bile atardı en son evlenirsem ne yaparım diye ağlıyordu.
O yeğenine söyle o faça lari görünce ay kız amma aşk acısı çekmiş ya da ayy amma güçlüymüş demiyoruz aksine uzak dur böyle tiplerden diyoruz kendi aralarında her neyin göstergesi ise o faça lar çok çok 4 sene sonra o lise bittiğinde onlar yüzünden ise bile alınmayacak üniversite de dışlanacak.
Ben üstünüm demek için yaptıysa gerer onu dışlayacak iki insan dövmekle kimse üstün olmaz.
Eğer aşk için yaptıysa çocuk anca ileride ya bi kız benim için şunu yaptı diye dalga gececek boşuna yapmasın ve yol yakınken dönsün henüz daha derin değilken dönsün o lise bittikten sonra bir iş yeri o faça için geri çevirdikten sonra hoşlandığı evlenmek istediği bey bunun için vazgeçtiği gün bu lafların değerini anlar ama çok geç olur
Şunları yazmadan konuyu doğru bir şekilde okusaydınız? Kızın bir aile hayatı bile yok, annesini 16 aydır görmüyor, anneannesiyle yaşıyor ve bilmediğimiz birçok daha birçok şey vardor eminim... Siz kalkmış yok aşk acısı, yok kendini üstün görmek, kendini güçlü gösterme

Konuşma ve çözüm olarakta "Herkes seni dışlayacak, iş bulamayacaksın, evlenemeyeceksın bu yara izleriyle" desin(!) Eminim çok çok işe yarayacaktır. Tebrikler.
Son düzenleyen: Moderatör: