- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.965
- 63
- Konu Sahibi Elif_esmeray
-
Arkadaslar daha once paylasmistim Silan ismini koymak istedik ama vazgetik. Simdi biz Hollandada yasiyoruz yani buraya uygun olmasida lazim ama yani okadarda yabanci ismi gibi olmamasi gerek. Ve anlaminada cok onem veriyoruz. Simdi babasi Mihriban ismini istedi yani birinci ismi Mihriban olucak ama okula gitse onu kullanmicaz onun yerine ikinci ismini kullanacaz yanliz babasi ona Mihriban diye seslenecek biz ikinci ismini kullanacaz ama iste guzel bir ikinci isim ariyoruz. Tabi ilk isminede yakismasi lazim. Lutfen yardimci olun son gunlerdeyiz
Zulal ve Zuhre isimlerini de düşünebilirsiniz. . Esila ikindi vaktidir sakin koymayin..
Tdk'da bahsettigim sekilde geciyor mira.
Alya yuksek degilmis iste. Anlami baskaymis siz yuksek demissiniz. .
Zulal ve Zuhre isimlerini de düşünebilirsiniz. . Esila ikindi vaktidir sakin koymayin..
Tdk'da bahsettigim sekilde geciyor mira.
Alya yuksek degilmis iste. Anlami baskaymis siz yuksek demissiniz. .
Esila nasil sizce? Esila olurmu.. Mihriban Esila. Yoksa cokmu uzun olur
Asila yla esila bir mi? Asilanin ikindi vakti oldugunu yazmissiniz esilanin anlami ikindi vakti degil..Ay en nefret ettigim isim türü . Asila Arapcada Ikindi vakti demek. Cocuga koydugunuzda anlamina ikindi vakti mi diyecek?
Gercekten guzel anlamli isimler koyun.
Biraz dusuneyim donecegim..
Onun okunuşu zaten e ve a arasında bir ses, ikiside aynı anlama geliyor yani. Biri okurken esila der biride asilaAsila yla esila bir mi? Asilanin ikindi vakti oldugunu yazmissiniz esilanin anlami ikindi vakti degil..
Asila yla esila bir mi? Asilanin ikindi vakti oldugunu yazmissiniz esilanin anlami ikindi vakti degil..
Okurken a harfini e diye okursak bile anlami degisir diye biliyorum. Bende ona takildim.Onun okunuşu zaten e ve a arasında bir ses, ikiside aynı anlama geliyor yani. Biri okurken esila der biride asila
Doğru söylüyosun anlamı değişir. Ama herkes e ve a harfini aynı anda çıkartamayınca, kolayına hangisi gelirse onu okuyor, yanlış tabi ama yapicak bi şey yok.Okurken a harfini e diye okursak bile anlami degisir diye biliyorum. Bende ona takildim.
DogrudurDoğru söylüyosun anlamı değişir. Ama herkes e ve a harfini aynı anda çıkartamayınca, kolayına hangisi gelirse onu okuyor, yanlış tabi ama yapicak bi şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?