- 19 Haziran 2016
- 30
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Elif_esmeray
-
Ama babasi istedi. Zaten annesi falan oyle seslenmicek ona bu yuzden guzel bir ikinci isim ariyoruz. Ama bulamiyoruzMihriban ne ya? Sari saclarini deli gönlüme Mihribannn turkusunden mi esinlendiniz?
Ya kusura bakmayin da neden boyle tuhaf isimler seciyorsunuz? Çocuk dogustan babaanne ismine sahip olacak..
Alya isminin anlami nedir?mira ya da sara olabilir. hem söylenişi kolay yabancılara hem de mira: kuyruklu yıldız demek, sara'da farsça da: katıksız temiz demek ve avrupa da kullanılıyor.
ela, alya, elya, gibi kısa isimler olursa güzel olur sanki.
Alya isminin anlami nedir?
Ben pek begenmedim.. Baska oneriniz varmiMihriban sevdigim bi isim ama cocuk icin hic uygun degil bencede..ALARA nasil
cok guzel ama sanki 'Al Ya' al sunu ya gibi yani boyle komik olmuyormualya: yüksek demek arapça'da
Ama annesi mihriban begenmedigi icin mutlaka ikinci isim koymamiz gerek. Yani kisa bir isim olabilirmihriban zaten uzun bi isim. bide yanına 2. bi isim olmaz
mira ya da sara olabilir. hem söylenişi kolay yabancılara hem de mira: kuyruklu yıldız demek, sara'da farsça da: katıksız temiz demek ve avrupa da kullanılıyor.
ela, alya, elya, gibi kısa isimler olursa güzel olur sanki.
Esila nasil sizce? Esila olurmu.. Mihriban Esila. Yoksa cokmu uzun olurBabası çocuğun işini zorlaştırıyor valla. Mihriban ismiyle çocuk oralarda baya zorluk çekecek bence. Sonuçta resmi olarak kullanılacak.
İkinci ismi kısa olsun en azından.
Ela, Elif, Zeynep, Mina, Asya olabilir.
Esila guzelmi sizce?Mira Italyanca bir kelime ve
"Arazi üzerinde seçilmiş bir işaret noktasının düşeyini gösteren, yön belirtmek için uzaktan gözlenen, geometrik biçimli tahta lata" demektir. Yani bildiginiz anlami yok.
Sârâ da "halis, katiksiz ve temiz" demek dediginiz gibi diger isimlerin de zaten hicbir anlami yok. Bence en uygunu Sârâ olabilir dediklerinizden..
Ayrica Alya da yuksek demek degil Âlâ yüksek demek. Sizi alintiladim ama maalesef isim konusunda cok yanlis anlamlar yaziliyor duzeltmek istedim kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?