Doğuma Hazırlık Yegenim icin isimmm ariyoruz lurfen yardimci olunn!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elif_esmeray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
30
9
1
25
Arkadaslar daha once paylasmistim Silan ismini koymak istedik ama vazgetik. Simdi biz Hollandada yasiyoruz yani buraya uygun olmasida lazim ama yani okadarda yabanci ismi gibi olmamasi gerek. Ve anlaminada cok onem veriyoruz. Simdi babasi Mihriban ismini istedi yani birinci ismi Mihriban olucak ama okula gitse onu kullanmicaz onun yerine ikinci ismini kullanacaz yanliz babasi ona Mihriban diye seslenecek biz ikinci ismini kullanacaz ama iste guzel bir ikinci isim ariyoruz. Tabi ilk isminede yakismasi lazim. Lutfen yardimci olun son gunlerdeyiz

Mihriban ne ya? Sari saclarini deli gönlüme Mihribannn turkusunden mi esinlendiniz?
Ya kusura bakmayin da neden boyle tuhaf isimler seciyorsunuz? Çocuk dogustan babaanne ismine sahip olacak..
Ama babasi istedi. Zaten annesi falan oyle seslenmicek ona bu yuzden guzel bir ikinci isim ariyoruz. Ama bulamiyoruz

Babası çocuğun işini zorlaştırıyor valla. Mihriban ismiyle çocuk oralarda baya zorluk çekecek bence. Sonuçta resmi olarak kullanılacak.
İkinci ismi kısa olsun en azından.
Ela, Elif, Zeynep, Mina, Asya olabilir.

defne de geldi aklıma yine aynı şekilde her yerde aynı ya da benzer şekilde geçer. söylemesi kolay. güzel bi isim.

Mira Italyanca bir kelime ve
"Arazi üzerinde seçilmiş bir işaret noktasının düşeyini gösteren, yön belirtmek için uzaktan gözlenen, geometrik biçimli tahta lata" demektir. Yani bildiginiz anlami yok.
Sârâ da "halis, katiksiz ve temiz" demek dediginiz gibi diger isimlerin de zaten hicbir anlami yok. Bence en uygunu Sârâ olabilir dediklerinizden..

Ayrica Alya da yuksek demek degil Âlâ yüksek demek. Sizi alintiladim ama maalesef isim konusunda cok yanlis anlamlar yaziliyor duzeltmek istedim kusura bakmayin.

Esila nasil sizce? Esila olurmu.. Mihriban Esila. Yoksa cokmu uzun olur

Esila guzelmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…