• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yegenim icin isimmm ariyoruz lurfen yardimci olunn!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mira Italyanca bir kelime ve
"Arazi üzerinde seçilmiş bir işaret noktasının düşeyini gösteren, yön belirtmek için uzaktan gözlenen, geometrik biçimli tahta lata" demektir. Yani bildiginiz anlami yok.
Sârâ da "halis, katiksiz ve temiz" demek dediginiz gibi diger isimlerin de zaten hicbir anlami yok. Bence en uygunu Sârâ olabilir dediklerinizden..

Ayrica Alya da yuksek demek degil Âlâ yüksek demek. Sizi alintiladim ama maalesef isim konusunda cok yanlis anlamlar yaziliyor duzeltmek istedim kusura bakmayin.

mira kuyruklu yıldız
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mira_Ceti

alya için de:
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/kiz-cocuklarina-alya-ismi-konulur-mu-manasi-nedir.html

Mihriban kendi ismi olup da beğenmeyen ve isim değişikliği isteyen üye vardı,sen misin o ?????

Mihriban'in yanina ne koysan olmayacak zaten o yüzden iki ismi uydurmaya calismayin. Madem avrupa'da yasiyorsunuz oraya da uygun olacak bir ikinci isim olsun. Melina, Melinda, Lena, Milena benim begendiklerim..

Mihriban kendi ismi olup da beğenmeyen ve isim değişikliği isteyen üye vardı,sen misin o ?????
Esila benim beğendiğim bir isim değil. Çok zorlama bir isim sanki. Ayrıca Mihriban'a uymuyor. İsimler arasındaki fonetik de çok önemli.
Sare ismi uygun mesela.
Sare soyleyisi burda guzel degil Saarí diye telaffuz ediyorlar..

Ama babasi istedi. Zaten annesi falan oyle seslenmicek ona bu yuzden guzel bir ikinci isim ariyoruz. Ama bulamiyoruz :KK43:

Iyide annesi istemiyor. Ortak bir noktada bulusulmasi lazim. Ayrica cocugun kafasi karisir, ne o ayri ayri iki isim. Isim bir cocugun karakterini, benligini cok etkiliyor.

Bende mira, mila, sila, ela, arya felan isimleri öneriyorum. Bu arada mihriban gercekten cok kötü isim, üstelik tüm evraklarda her yerde diger isimi ile bilincek, yani bu mihriban isminide hiic faydasi yok, hatta zarari var.

Madem orda yasiyorsunuz yasayacaksiniz cocuga kisa hollanda ismi koyun bari.

Arkadaslar daha once paylasmistim Silan ismini koymak istedik ama vazgetik. Simdi biz Hollandada yasiyoruz yani buraya uygun olmasida lazim ama yani okadarda yabanci ismi gibi olmamasi gerek. Ve anlaminada cok onem veriyoruz. Simdi babasi Mihriban ismini istedi yani birinci ismi Mihriban olucak ama okula gitse onu kullanmicaz onun yerine ikinci ismini kullanacaz yanliz babasi ona Mihriban diye seslenecek biz ikinci ismini kullanacaz ama iste guzel bir ikinci isim ariyoruz. Tabi ilk isminede yakismasi lazim. Lutfen yardimci olun son gunlerdeyiz :KK43:

Defne var onun ingilizcesi de var daphne diye

Arkadaslar daha once paylasmistim Silan ismini koymak istedik ama vazgetik. Simdi biz Hollandada yasiyoruz yani buraya uygun olmasida lazim ama yani okadarda yabanci ismi gibi olmamasi gerek. Ve anlaminada cok onem veriyoruz. Simdi babasi Mihriban ismini istedi yani birinci ismi Mihriban olucak ama okula gitse onu kullanmicaz onun yerine ikinci ismini kullanacaz yanliz babasi ona Mihriban diye seslenecek biz ikinci ismini kullanacaz ama iste guzel bir ikinci isim ariyoruz. Tabi ilk isminede yakismasi lazim. Lutfen yardimci olun son gunlerdeyiz :KK43:
gerçekten yazık günah valla bir arkadaşımın ismini döndü koymuşlar kız 18e gelir gelmez adını değişti bana kalırsa tek bir isim olsun ortak bir isim olsun ne çok modern ne çok eski elif,zeynep gibi isimler hem anlamları güzel hem de hiç eskimezler

Back