- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Amin insallah kara kuzum benim
Yok canim sayi yok ben duanin gonulden gelenine inaniyorumCanım belli bir sayı var mı?
Ben 1000 tane okudum.
Rabbim kabul etsin.
Hayırlı haberler getirirsin inşallah.
Amin Hilommm insallahRabbim şifa versin canım benim. Ancak yarın musait olurum malum özel haftadayim. Yarın akşam 500 Ya Şafi okurum. Hayirlisiyla geçer gider inşallah:-* ♡
Amin insallah canimBende 1000 tane ya Şafi okuyorum hemen .... Rabbim yar ve yardımcısı olsun..... Her evlada şifa her anneye huzur nasip eylesin Yarabbim.....
Belirli sayi yok canim herkes icinden geldigi kadar Allah razi olsunSayı bitti mi bilmiyorum ama 500 Ya Şafi alıyorum
Rabbim acil şifalar verir inşallah
Belirli sayi yok canim herkes icinden geldigi kadar Allah razi olsun
70bin den dusuyordun vazmi gectinYok canim sayi yok ben duanin gonulden gelenine inaniyorum
Amin insallahBen bin tane daha aldım canım
Rabbim Yusuf'a şifa ikram eyle..
Onu annesine babasına ailesine bağışla...
(amin..)
Yazmadilar buraya net olarak bende sayi istemedim zaten benden cok arkadaslar ilgilendi70bin den dusuyordun vazmi gectin
Anladim cnm zaten su kadar okuyun denmez dua isi gonul isi ama buralardada bir duzen olunca daha rahat ilerliyor genelde hasta icin 70.000 safi baslatip kalani yazarak gidiyoruz diye onermistim ben aradada 1000 falan alan arkadaslar gormustum ondan sordum Allah sifa versin tekrarYazmadilar buraya net olarak bende sayi istemedim zaten benden cok arkadaslar ilgilendi
Haklisin cnaim direk o sekilde bildirim gelmedi bende calistigim icin cok takip edemedim o yuzden gonlune biraktim herkesin Rabbim kabul eder insallahAnladim cnm zaten su kadar okuyun denmez dua isi gonul isi ama buralardada bir duzen olunca daha rahat ilerliyor genelde hasta icin 70.000 safi baslatip kalani yazarak gidiyoruz diye onermistim ben aradada 1000 falan alan arkadaslar gormustum ondan sordum Allah sifa versin tekrar
Saol canim Allah razi olsun1600 ya şafi okudum şifa olsun inşAllah. AMİN
Allah şifa versin canım bnm tabi ki okuruz tez vakitte iyileşsin sağlığına kavuşsun inşallah annesine babasına bağışlasınKizlar merhaba
1 ay once yegenim dogdu kalbinde 2 delik var cok hassas simdide cigerlerinde tansiyon yukselmis bronslar iltihap almis hastanede yatiyor onun icin dua edermisiniz.
Once Allahin izniyle sonra dualarla Sifa bulsun. Sayi onemli degil icinizden gelerek YA SAFI OKURMUSUNUZ
ALLAH RAZI OLSUN
Amin Allah razi olsun saol canimAllah şifa versin canım bnm tabi ki okuruz tez vakitte iyileşsin sağlığına kavuşsun inşallah annesine babasına bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?