- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.368
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Çocuk doktoru ufurum var demiş çocuk kardiyoloji ye çıkacaklar kalbi içinHayırdır kuzu ne oldu oğluna azerinin
Ama dua edeceğiz inşallah gelip geçecek dua edeceğiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk doktoru ufurum var demiş çocuk kardiyoloji ye çıkacaklar kalbi içinHayırdır kuzu ne oldu oğluna azerinin
Geçmiş olsun inşallah ,1000 ya şafi okuyorum canimÇocuk doktoru ufurum var demiş çocuk kardiyoloji ye çıkacaklar kalbi için
Rabbim acil şifalar versin inşallah su güzel günler hatrina tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
@Nevreste @Nana @deynepnaz @ElalisBlue_Peri
Feslegen Kokulu Nane kızlar duanizda oglusumuzu da katarmisiniz
Canım rabbim yavrunu korusun inşallahhhh bi sıkıntı yoktur dua edeceğğmmm![]()
Allah şifa versin inşallah![]()
Mevlam bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Tüm hasta kullarına bilhassada tüm minik hastalara yavrularımıza şifalar ihsan etsinGönlünü ferah tutmaya çalış, herşey iyi olacak inşAllah ❤
Geçmiş olsun canım benim oğlumda da önce var dediler detaylı bakınca yok dediler sizinde öyledir inşallah
Rabbim şifa versin canım.Allah yardımcınız olsun.Hakkınızda hayırlısı inşaallah en hafif şekilde atlatırsınız ...
Amin kizlar cok tesekkur ederim.biz daha onlarin sunnetini dusununce icimiz bi tuhaf oluyor kalp ameliyatini dusunemiyorum bileÇocuk doktoru ufurum var demiş çocuk kardiyoloji ye çıkacaklar kalbi için
100 ya şafi bebişine hediyemdir. rabbim maddi manevi şifa versin inşaallah
Allah razi olsun kizlar.dualariniz bin kat sevap olarak geri donsun size insallahGeçmiş olsun inşallah ,1000 ya şafi okuyorum canim
İnsallah bizde de oyle olur canim.cok tesekkur ederim.1 aya yakindir da geceleri neredeyse uyumuyor.bu gece saat tuttum 15 dakika uyuyup uyaniyor sabaha kadarBenim kızıma da öyle dedi iki doktor. Çok korkmuştuk ama çok şükür öyle olmadı. Doktorlar da yanılabilir canım. Kalbini ferah tut, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak ❤❤❤❤❤
Böyle bir etkisi mi varmış? Nefes alamayınca da uyuyamaz. Biz de öyle değil miyiz? Burnunu temizledin mi?İnsallah bizde de oyle olur canim.cok tesekkur ederim.1 aya yakindir da geceleri neredeyse uyumuyor.bu gece saat tuttum 15 dakika uyuyup uyaniyor sabaha kadar
Allah sağlık versin meleğini sana bağışlasın canım .Benim eşimin kalbinde de delik varmış bebekken şimdi hiçbir sorunu yok çok şükür hatta polis memuru bile oldu orda her şeyi inceledir bir şey çıkmadı demek ki kendi kendine de kapanıyor üzülmeHerkese merhaba.bilen bilir üçüz ogullarim var.daha 4 yasindalar.dogumlari iyi bir ozel hastande oldu.21 gun kuvozde kaldilar ve tum kontrolleri yapildi.her seyleri normaldi taa ki gecen gun oksuruk icin cigerleri dinlenene kadar.doktor birisinin kalbinde ufurum duydu.dun kontrol icin yasadigimiz sehirdeki kordiologa goturduk.o da kalbinde en ust tarafda delik var gibi gorunuyor dedi.ama kendisi cocuk kardiologu olmadigi icin bize Bakuye gidip uzmanina gostermeyi tavsiye etti.yollar kapali oldugu icin ozel izinle yarin gidicez insallah.cok korkuyorum nolur oglum icin dua edin.bu guzel ayin hurmetine Allah yavrumuzu korusun.bizi ve hic bir aileyi evlatlariyla sinamasin insallah.benim anlamadigim simdiye kadar nasil anlasilmadi boyle bi sey.o daha minicik ya kalp ameliyati falan cok agir gelir ona
Dua eden herkese sonsuz tesekkurler
Temizledim canim.aslinda nefes almasinda sorun olmuyor ama kalbi gum gum atiyordu gecen gece.doktora sordum boyle bi etkisi yok dedi ama uzmana da soracagim yineBöyle bir etkisi mi varmış? Nefes alamayınca da uyuyamaz. Biz de öyle değil miyiz? Burnunu temizledin mi?
Allah sağlık versin meleğini sana bağışlasın canım .Benim eşimin kalbinde de delik varmış bebekken şimdi hiçbir sorunu yok çok şükür hatta polis memuru bile oldu orda her şeyi inceledir bir şey çıkmadı demek ki kendi kendine de kapanıyor üzülme![]()
azerin canım çok geçmiş olsun Rabbim korktuğunuza uğratmasın![]()
Tesekkur ederim kizlar.evet oyle ben de oyle dusunuyorum sanirim 6 yasina kadar bekleniyomus biz daha 4 yasindayiz.iyi ki erken ogrenmisiz diyorum.ama ne bileyim ameliyat hem de kalp ameliyati deyince korkuyorum uzuluyorum daha minicikGeçmiş olsun.
Eğer varsa böyle bir şey, geç de olsa öğrenmeniz, en azından tedavisi için birşeyler yapacağınız anlamına geliyor.
İnşallah tam şifaya kavuşur.
Inşallah yanılmışlardır canım.Temizledim canim.aslinda nefes almasinda sorun olmuyor ama kalbi gum gum atiyordu gecen gece.doktora sordum boyle bi etkisi yok dedi ama uzmana da soracagim yine
Korkma canım.Tesekkur ederim kizlar.evet oyle ben de oyle dusunuyorum sanirim 6 yasina kadar bekleniyomus biz daha 4 yasindayiz.iyi ki erken ogrenmisiz diyorum.ama ne bileyim ameliyat hem de kalp ameliyati deyince korkuyorum uzuluyorum daha minicik
geçmiş olsun ya okurum tabikiHerkese merhaba.bilen bilir üçüz ogullarim var.daha 4 yasindalar.dogumlari iyi bir ozel hastande oldu.21 gun kuvozde kaldilar ve tum kontrolleri yapildi.her seyleri normaldi taa ki gecen gun oksuruk icin cigerleri dinlenene kadar.doktor birisinin kalbinde ufurum duydu.dun kontrol icin yasadigimiz sehirdeki kordiologa goturduk.o da kalbinde en ust tarafda delik var gibi gorunuyor dedi.ama kendisi cocuk kardiologu olmadigi icin bize Bakuye gidip uzmanina gostermeyi tavsiye etti.yollar kapali oldugu icin ozel izinle yarin gidicez insallah.cok korkuyorum nolur oglum icin dua edin.bu guzel ayin hurmetine Allah yavrumuzu korusun.bizi ve hic bir aileyi evlatlariyla sinamasin insallah.benim anlamadigim simdiye kadar nasil anlasilmadi boyle bi sey.o daha minicik ya kalp ameliyati falan cok agir gelir ona
Çok üzüldüm canımHerkese merhaba.bilen bilir üçüz ogullarim var.daha 4 yasindalar.dogumlari iyi bir ozel hastande oldu.21 gun kuvozde kaldilar ve tum kontrolleri yapildi.her seyleri normaldi taa ki gecen gun oksuruk icin cigerleri dinlenene kadar.doktor birisinin kalbinde ufurum duydu.dun kontrol icin yasadigimiz sehirdeki kordiologa goturduk.o da kalbinde en ust tarafda delik var gibi gorunuyor dedi.ama kendisi cocuk kardiologu olmadigi icin bize Bakuye gidip uzmanina gostermeyi tavsiye etti.yollar kapali oldugu icin ozel izinle yarin gidicez insallah.cok korkuyorum nolur oglum icin dua edin.bu guzel ayin hurmetine Allah yavrumuzu korusun.bizi ve hic bir aileyi evlatlariyla sinamasin insallah.benim anlamadigim simdiye kadar nasil anlasilmadi boyle bi sey.o daha minicik ya kalp ameliyati falan cok agir gelir ona