Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 bin aldim.kalan 47.000. Rabbim sifa versin insallah1000 okudum Allah kabul etsin
Kalan 49.000
Okunuyor canımCanım regl iken okunuyor mu ?
1000 tane aldım kalan 46.000 Rabbim şifa versin inşallah kuzunmm geçmiş olsun çekeyim tekrardan alırımm. Allah senden de razı olsun kuzumLna16 Balim25 @ZUMRA2019 @Ada-anne canlarım destek olur musunuz
@sweetgirlcandy @Nego etiketler içinde sagolun Allah razı olsun
İyi ki varsınız dua kardeslerim Rabbim hepinizden gani gani razı olsun
3.000 aldım kalan 40.000500 aldım kalan 43.000 Şifa olsun inşallah.
Ya şafi Celle celalühü diye söylüyoruz1000 aldim kalan 39.000.Ya şafi ya Allah diyecegim degilmi
Tesekkur ederimYa şafi Celle celalühü diye söylüyoruz
Birde niyet ediyoruz ediyoruz bu kadar
2000 aldım kalan 37. 000 Rabbim şifa versin inşallah Benimde yeğenim yoğun bakımda onada dua edinLna16 Balim25 @ZUMRA2019 @Ada-anne canlarım destek olur musunuz
@sweetgirlcandy @Nego etiketler içinde sagolun Allah razı olsun
İyi ki varsınız dua kardeslerim Rabbim hepinizden gani gani razı olsun
Ahh gulum Rabbim acil şifalar versin inşallahtabiki dua ederiz inşallah iyi haberlerini de verirsin2
2000 aldım kalan 37. 000 Rabbim şifa versin inşallah Benimde yeğenim yoğun bakımda onada dua edin
Amin abla bütün hasta kuzularımıza içinde de bizim kuzularımıza Acil şifalar versin Rabbim. İnşallah ikimiz de yeğenlerimizin güzel haberlerini veririzAhh gulum Rabbim acil şifalar versin inşallahtabiki dua ederiz inşallah iyi haberlerini de verirsin
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin
Ya Şafi demen yeterli canım her 100 de C.C diyebilirsin.1000 aldim kalan 39.000.Ya şafi ya Allah diyecegim degilmi
Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallahS.a dua kardeslerim. Yeğenim bir süredir cok zor bir cilt hastalığıyla mucadele ediyor. Tedavisi sonuc vermişti tam iyileşti derken tekrar çıkmaya başladı. Elleri yara bere içinde canı acıyor kuzumunAllah rızası için yeğenime şifa olmasına vesile olması için 70.000 Ya Şafi hatmi başlatıyorum duanıza katarsanız cok mutlu olurum. Şimdiden okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun. Sizlerinde vucudu Azalarınıza şifa olsun. Amin
Bismillahirrahmanirrahim
5000 aldım
Kalan: 65.000
Amin cnm ins cok sagol, sedef egzama değil farklı bir hastalıkÇok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah
Sedef yada egzama mi acabaa onlar yara ve kaşıntı yapıyor diye sordum