Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 tane alıyorum insallah Rabbim acil sifalar versinS.a dua kardeşlerim, bu sefer kendim için konu açıyorum. Bir süredir çok rahatsızım.. bel fıtığım var yıllar oncede ameliyat olmustum ama nuks etti sanırım cok agrım var ve tutulma da oldugu için düz duramıyorum. Haftaya randevu alabildim mr cekilcegim muhtemelen. Biran once iyileşip sıkıntımın gecmesi dr'dan hayırlı haberler alabilmem için benim için
"70.000 Ya Şafi" hatmi duasına katılırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden okuyan okuyamayan herkesden Allah razı olsun
Bismillahirrahmanirrahim
5.000 aldım
Kalan 65.000
Canım RABBİM Şifa versin tez vakitte dualarimdasinKızlar Allah hepinizden gani gani razı olsun, Rabbim sizinde hastalarınıza şifalar versin inşallah, iyi ki varsınız bana guc verdiniz, her daim dualarımdasınız sizlerde
Son durumu bildireyim dra gittim pzt mr a girecegim ins iyi sonuclar alırım.. Onun dısında baska problemlerim vardı. Safradaki taşım buyumus dr ameliyat dedi birkac drla daha gorusecegim ama durum bu şikayetlerim arttıgı için fazla erteleyemem diye dusunuyorum.. Ve yumurtalıgımda kist varmıs..üçü bir arada gibiyim hersey ust uste geldi moralim cok bozuk ama yinede sukur ediyorum Rabbim beterinden korusun, dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim dostlar
Cok sagol Zeynep'im Allah razı olsunCanım RABBİM Şifa versin tez vakitte dualarimdasin
Baharım çok geçmiş olsun Allah şifa versin birtanemKızlar Allah hepinizden gani gani razı olsun, Rabbim sizinde hastalarınıza şifalar versin inşallah, iyi ki varsınız bana guc verdiniz, her daim dualarımdasınız sizlerde
Son durumu bildireyim dra gittim pzt mr a girecegim ins iyi sonuclar alırım.. Onun dısında baska problemlerim vardı. Safradaki taşım buyumus dr ameliyat dedi birkac drla daha gorusecegim ama durum bu şikayetlerim arttıgı için fazla erteleyemem diye dusunuyorum.. Ve yumurtalıgımda kist varmıs..üçü bir arada gibiyim hersey ust uste geldi moralim cok bozuk ama yinede sukur ediyorum Rabbim beterinden korusun, dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim dostlar
Kuzum benim hepimizin başına gelebilir sağlık sorunları sadece destek olmak birlik olmak için elimden geldiği kadar bir şeyler yapıyorum her zaman yazıyorum kimin duası kabul olur bilinmez ıçten bir söz kabul olmasına vesile olurMssPARE gulum benim ne kusuru estağfurullah, etiket için cok tesekkur ederim Allah razı olsun canım, her yere yetişmeye calısıyorsun iyi ki varsın canım benim cok sagol
1000 aldım kalan 32.000 Rabbim şifa versin inşallahM Mavi Menekse
Madammor
R rana20
@tiniminihaniim
Fatmazell
MssPARE
ezgiisel
Lna16
C A N O
kavs-i kuzah
bir mucizee
Ballikabak