Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Astigmat bendede varya cok zor. Geçmiş olsun
Evet canım sana da geçmiş olsun. Yorgunluktan insan anlamıyor biri net görüyor diğeri pert makineye girince anlaşılıyor.

Evet canım sana da geçmiş olsun. Yorgunluktan insan anlamıyor biri net görüyor diğeri pert makineye girince anlaşılıyor.
Evet ihmal etme. Ben farkettim ama onemsemedim. Telefondan falan oluyo dedim ama en son baya gitti. Simdi gozluge bagimliyim. Ne zqman gitsem goz ölçümüm artmış oluyor. Oyle olunca lazer falanda yapmiyorlar. en son sürahi nene gibi olucam🤪

Evet ihmal etme. Ben farkettim ama onemsemedim. Telefondan falan oluyo dedim ama en son baya gitti. Simdi gozluge bagimliyim. Ne zqman gitsem goz ölçümüm artmış oluyor. Oyle olunca lazer falanda yapmiyorlar. en son sürahi nene gibi olucam🤪
Sanada gecmis olsun canim 🥰

Yaaa bende ehliyet değişimi için gidince anladım geçmiş olsun canım yoksa benim de haberim yoktu böyle birşey ile karşılaşacağıma. O da aile hekime yonlendirme yaptı diye şansa fark ettik makine ile uzağı göremiyorum bulanık hiç yok yani.

E Elif_Eylul
Sabah
Klasik kahvalti. 1 h.yumurta 1 dilim peynir domates salataluk 3 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek
Ara 1 muz
Öğle
Kiymali sehriye corbasi 1 kase patlican salatasi 1 dilim ekmek
Aksam
1 kase sehriye corbasi. Kabak yemegi. 2 yk yogurt. 1 dilim ekmek ve salata
Az once yarim mandalina 1 dilim elma yedim
2.5 litre su

E Elif_Eylul
Sabah
Klasik kahvalti. 1 h.yumurta 1 dilim peynir domates salataluk 3 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek
Ara 1 muz
Öğle
Aksam
2.5 litre su
Afiyet olsun canım 💞

E Elif_Eylul
Sabah
Ara 1 muz
Öğle
Aksam
2.5 litre su
Afiyet olsun canım 🥰
Öglende sehriye ve ekmek
Aksamda şehriye corbasi ve ekmek
1kepce 1dilim ekmek gerisini sen hesap.et

Yaaa bende ehliyet değişimi için gidince anladım geçmiş olsun canım yoksa benim de haberim yoktu böyle birşey ile karşılaşacağıma. O da aile hekime yonlendirme yaptı diye şansa fark ettik makine ile uzağı göremiyorum bulanık hiç yok yani.
Gözlüğünü muhakkak tak ihmal etme ilerlemesin. Bazen geciyo bazılarında. Insallah seninde oyle olur 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X