- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.401
Astigmat bendede varya cok zor. Geçmiş olsunGöz kontr canım gözlük yazdı biri miyop diğeri astimat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astigmat bendede varya cok zor. Geçmiş olsunGöz kontr canım gözlük yazdı biri miyop diğeri astimat
Evet canım sana da geçmiş olsun. Yorgunluktan insan anlamıyor biri net görüyor diğeri pert makineye girince anlaşılıyor.Astigmat bendede varya cok zor. Geçmiş olsun
Heee karşıdan görüyorum ebemiHe senin ki lazer fırlatıyor dimi![]()
Evet ihmal etme. Ben farkettim ama onemsemedim. Telefondan falan oluyo dedim ama en son baya gitti. Simdi gozluge bagimliyim. Ne zqman gitsem goz ölçümüm artmış oluyor. Oyle olunca lazer falanda yapmiyorlar. en son sürahi nene gibi olucamEvet canım sana da geçmiş olsun. Yorgunluktan insan anlamıyor biri net görüyor diğeri pert makineye girince anlaşılıyor.
Sanada gecmis olsun canimEvet ihmal etme. Ben farkettim ama onemsemedim. Telefondan falan oluyo dedim ama en son baya gitti. Simdi gozluge bagimliyim. Ne zqman gitsem goz ölçümüm artmış oluyor. Oyle olunca lazer falanda yapmiyorlar. en son sürahi nene gibi olucam![]()
Yaaa bende ehliyet değişimi için gidince anladım geçmiş olsun canım yoksa benim de haberim yoktu böyle birşey ile karşılaşacağıma. O da aile hekime yonlendirme yaptı diye şansa fark ettik makine ile uzağı göremiyorum bulanık hiç yok yani.Evet ihmal etme. Ben farkettim ama onemsemedim. Telefondan falan oluyo dedim ama en son baya gitti. Simdi gozluge bagimliyim. Ne zqman gitsem goz ölçümüm artmış oluyor. Oyle olunca lazer falanda yapmiyorlar. en son sürahi nene gibi olucam![]()
Heee ebemle birlikte geziyoz belli dime
Belli belli eben çok tatil yaptı bu araHeee ebemle birlikte geziyoz belli dime![]()
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah
Klasik kahvalti. 1 h.yumurta 1 dilim peynir domates salataluk 3 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek
Ara 1 muz
Öğle
Kiymali sehriye corbasi 1 kase patlican salatasi 1 dilim ekmek
Aksam
1 kase sehriye corbasi. Kabak yemegi. 2 yk yogurt. 1 dilim ekmek ve salata
Az once yarim mandalina 1 dilim elma yedim
2.5 litre su
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah
Klasik kahvalti. 1 h.yumurta 1 dilim peynir domates salataluk 3 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek
Ara 1 muz
Öğle
Kiymali sehriye corbasi 1 kase patlican salatasi 1 dilim ekmek
Aksam
1 kase sehriye corbasi. Kabak yemegi. 2 yk yogurt. 1 dilim ekmek ve salata
Az once yarim mandalina 1 dilim elma yedim
2.5 litre su
Gözlüğünü muhakkak tak ihmal etme ilerlemesin. Bazen geciyo bazılarında. Insallah seninde oyle olurYaaa bende ehliyet değişimi için gidince anladım geçmiş olsun canım yoksa benim de haberim yoktu böyle birşey ile karşılaşacağıma. O da aile hekime yonlendirme yaptı diye şansa fark ettik makine ile uzağı göremiyorum bulanık hiç yok yani.
İnşallah canımGözlüğünü muhakkak tak ihmal etme ilerlemesin. Bazen geciyo bazılarında. Insallah seninde oyle olur![]()
Ebem tatil yapmış doğruBelli belli eben çok tatil yaptı bu ara![]()
Himm oldu zaman. Aksam yemeseymisim iyiymisAfiyet olsun canım
Öglende sehriye ve ekmek
Aksamda şehriye corbasi ve ekmek
1kepce 1dilim ekmek gerisini sen hesap.et
Evet 4dilim normalda ekmek yemissin zatenHimm oldu zaman. Aksam yemeseymisim iyiymis![]()
MakroO degil kalori hesabina taktim makroları hic hesap etmiyorum. Suan farkettim![]()