- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.381
Doğuştan olduğunu dusunmuyorum çünkü 4 aylık götürdüm doktora göz arkası sinirleri çalışıyormu diye girmişti makineye temiz çıktı o zaman.Haklısın canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğuştan olduğunu dusunmuyorum çünkü 4 aylık götürdüm doktora göz arkası sinirleri çalışıyormu diye girmişti makineye temiz çıktı o zaman.Haklısın canım![]()
Afiyet olsun canım25 Ekim menü
Sabah sucuklu yumurta bir dilim peynir domates salatalık bir dilim ekmek bir bardak çay.
Öğlen 3 çatal makarna 10 kaju bir kahve
Akşam 1 tabak detoks çorba
Su 1,5 oldu 2 olur.
E Elif_Eylul M Mavi Menekse
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
Ama büyünce oldu sankiDoğuştan olduğunu dusunmuyorum çünkü 4 aylık götürdüm doktora göz arkası sinirleri çalışıyormu diye girmişti makineye temiz çıktı o zaman.
Gecer insaAllah canimKuzumu 6 ay böyle kapatacagiz bakalım inşallah ise yarar.
Eki Görüntüle 3151448
Küçükken de yoktu o daha sonra çıktıAma büyünce oldu sanki
İnşallahGecer insaAllah canim![]()
Dedimya kücükken yoktu diyeKüçükken de yoktu o daha sonra çıktı
Üzülme amelyat işi olsa daha çok kafayı takardınİnşallah![]()
Bakalım kısmet canım Allah ne gösterecekÜzülme amelyat işi olsa daha çok kafayı takardın
Hersey Allah'tan gecici biseydir![]()
Olabilir canım sonradan olmustur gececektirDoğuştan olduğunu dusunmuyorum çünkü 4 aylık götürdüm doktora göz arkası sinirleri çalışıyormu diye girmişti makineye temiz çıktı o zaman.
Kuzumu 6 ay böyle kapatacagiz bakalım inşallah ise yarar.
Eki Görüntüle 3151448
İnşallah canım benimOlabilir canım sonradan olmustur gececektir
Kıyamam kuzumaa
Şimdi ben bu verilen gözlüğü sürekli mi takacagim doktora sormayı unuttum kızı sorarkenOlabilir canım sonradan olmustur gececektir
Kıyamam kuzumaa
SenceŞimdi ben bu verilen gözlüğü sürekli mi takacagim doktora sormayı unuttum kızı sorarken![]()
Evet canım tak bazen gözlük takarken göz kendini toparlayıp sıfırlıyor değeriŞimdi ben bu verilen gözlüğü sürekli mi takacagim doktora sormayı unuttum kızı sorarken![]()
Gozler olmuş nenem gibi hâlaa sureklimi diyorŞimdi ben bu verilen gözlüğü sürekli mi takacagim doktora sormayı unuttum kızı sorarken![]()
Anladım canım oyle yapayımEvet canım tak bazen gözlük takarken göz kendini toparlayıp sıfırlıyor değeri
He senin ki lazer fırlatıyor dimiGozler olmuş nenem gibi hâlaa sureklimi diyor