- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.421
Daha dikkatli olurum bundan sonra insallahEvet 4dilim normalda ekmek yemissin zaten
1kepçe çorba 1dilim ekmek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dikkatli olurum bundan sonra insallahEvet 4dilim normalda ekmek yemissin zaten
1kepçe çorba 1dilim ekmek![]()
Yani yag protein karbonhidrat oranlarını falan. Bugun ful karbonhidrat almisim
Aslinda corba ekmek yerine,daha doyurucu protein yiyebilirdinDaha dikkatli olurum bundan sonra insallah![]()
Yani ben makro falan pek anlamamYani yag protein karbonhidrat oranlarını falan. Bugun ful karbonhidrat almisim
Makro degilmiydi adi. Ben mi yablis hatırlıyorum
Bi gelemiyomki misafirimizi bugün memlekete yolcu ediyoduk eşim aradıki bi aksilik oödu biz geliyoruz dedi geri yemek hazırkığına koyuldumOoooo G Gokyuzu_kadar gelmis nettin hele
HaydaaBi gelemiyomki misafirimizi bugün memlekete yolcu ediyoduk eşim aradıki bi aksilik oödu biz geliyoruz dedi geri yemek hazırkığına koyuldum
Biraz tarif arastirayim benAslinda corba ekmek yerine,daha doyurucu protein yiyebilirdin
Tavuk,kofte,balik,bol salata yada
Sebze yemegi,yanina yoğurt ekmek corbA
Çünkü kilonla menün biraz uyum saglamiyor
Doyurucu proteinli salatalar yap
Protein sadece et yumurta yada tavuk degil
Mercimek,fasulye,nohut hasla yesillik icine koy gibi
Bencede güzel olur senin icindeBiraz tarif arastirayim ben![]()
Ne oldu geri mi geldilerBi gelemiyomki misafirimizi bugün memlekete yolcu ediyoduk eşim aradıki bi aksilik oödu biz geliyoruz dedi geri yemek hazırkığına koyuldum
Bu da eşimin başka bi akrabası çok sevdiğim bir abi oğlunun düğün alışverişi için gelmişti 1 gecede bizde kalıcak dün çıkıcaktı yola gidemedi bugünde bizdeNe oldu geri mi geldiler
Seninde şansına canım yaBu da eşimin başka bi akrabası çok sevdiğim bir abi oğlunun düğün alışverişi için gelmişti 1 gecede bizde kalıcak dün çıkıcaktı yola gidemedi bugünde bizde
Sorma bi kıçımı toparlayamadımki anam bu nedirSeninde şansına canım ya![]()
Vay anam seninde varya eş dost dolu heeeBu da eşimin başka bi akrabası çok sevdiğim bir abi oğlunun düğün alışverişi için gelmişti 1 gecede bizde kalıcak dün çıkıcaktı yola gidemedi bugünde bizde
Hiç yaptiğımiz bişey yokSiz napaysınız geçmiş yapamadım![]()
Seninki güneş tutulmasi olmuş bugünki gibi sana tutunup kalıyorlarHangi gezegen geri gidince misafir yağmuru oluyorduuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Birde yakında otursalar varyaaaaaVay anam seninde varya eş dost dolu heee
İyi napak kahve içtim şimdi mutfağı toplyip çocukları yatircamSiz napaysınız geçmiş yapamadım![]()