- 22 Şubat 2009
- 2.564
- 12.921
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.781
Yani abartı yani başka başlıklara baksınlar bence herkes işini yapıyorsa doğru düzgün yapmalı şikayet yok bişey yokAma kimsenin zatürre olmasına gerek yok, buna sebep olacak bir şey gerçekten yapmadık. Aramızdaki şakalaşmaları neden millet üzerine alıyor. Biz kimsenin topiğine bakmıyoruz bile. Milletten bize ne değil mi?
yani bir konu var burada da kabul ettiniz, sorunu altta yazdım
sorun kullanılan üslup bu kadar gerginken 2 başlık bu üsluba hiç gerek yok işte sizin anlamadığınız bu.
Biri yellense diğeri zatüre oluyor.
Rahatsizda değiliz hemyani bir konu var burada da kabul ettiniz, sorunu altta yazdım
sorun kullanılan üslup bu kadar gerginken 2 başlık bu üsluba hiç gerek yok işte sizin anlamadığınız bu.
Biri yellense diğeri zatüre oluyor.
Bizde bilmiyoruz tam anlamış değiliz yani
Güvenilir siteler değişim yapıyor.resim isterler.istedigini alırsın canım inşallahHe ya öyle de bekledim bı de rengi falan aynı açtım kutuyuinşallah değişim olmaz demezler
YedimÇikolata yicem
Bilmiyoruz, aramızdaki şakalaşmaları birileri üzerine alıp şikayet etmiş sanırım
Evet kendine pay çıkarmaya bayılıyor bizim insanımızBilmiyoruz, aramızdaki şakalaşmaları birileri üzerine alıp şikayet etmiş sanırım
Bnce eşit davranın yönetici olarak
Bilmiyoruz, aramızdaki şakalaşmaları birileri üzerine alıp şikayet etmiş sanırım
Tamam da kime ne denmis ki. Bu site kocaman bir yer yani kim niye şey etmiş garipEvet kendine pay çıkarmaya bayılıyor bizim insanımız
Bu hafta ödem vardı vucudumda soda içinmi diye sordu özellikle bilmiyorum kim doğru kim yanlışNasıl ya ama dukan birası falan var ödem attırıcı hic birşey anlamadım
15 Aralık menü,
Sabah iki dilim ekmek bir parça peynir yeşillikli omlet bir bardak çay.
Öğlen kahve
Aksam iki dilim ekmek bir poşe yumurta az peynir 5 zeytin çay.
E Elif_Eylul
Kahvaltı: 1 muz, 2,5 küçük tam ceviz
Öğlen: yarım kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık kapuska, 2 kaşık salçalı makarna, yoğurt
Akşam: yarım kase kereviz yemeği, 1 kabaktan kabak spagetti, ayran E Elif_Eylul
Menüm
sahur 1 kase yoğurt ve su (sahurda yenmiyor malum.)
Akşam 1 kase çorba ,1 küçük tabak ıspanak,1 kase yoğurt (baharatlı)
Suyu çok içmeye çalıştım ama 3 olmadı bugün
.
Kahve,Dukan çayı ve 1 portakal...sırasıyla yendi
Icersem sadece çay olabilir...daha yemem
.
E Elif_Eylul
E Elif_Eylul
10.00 2 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, peynirli maydonozlu omlet 1 kivi
12.00 sade turk kahvesi, 2 kare ciko
14.00 1 tabak taze fasulye, 2 yk yogurt, 1 dilim ekmek
18.30 kalcali but haslama tavuk, 2 yk yogurt ve salata
21.00 sade turk kahvesi