- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.621
Bi gün tıka basa ye diğer günler yime
Bende ayva yapayim yaa kabak yaptimKabak tatlısı ve ayva tatlısı arasında gidip gelmekteyim
Bnde ikisini yapım nolcekBende ayva yapayim yaa kabak yaptim
Yarın olsunnnnnOfffffff
Bnde kaptan gibi Fırında fırın poşetinde yapıyorum lokum gibi oluyor sen de öyle deneYarın olsunnnnnay dur şekeri koyayım..fırında yapicam
Onu da çok seviyorumBende ayva yapayim yaa kabak yaptim
Yap yeee yaa ne olcakBnde ikisini yapım nolcek
Öyle yapayım poşette denemedim hiç..üzeri yanık gibi olunca çok seviyorumBnde kaptan gibi Fırında fırın poşetinde yapıyorum lokum gibi oluyor sen de öyle dene
Bn renk versin diye hibuskus koyuyorum sen E Elif_Eylul sen yaOnu da çok seviyorumikisi de benim bebeklerim...ayva tatlısının rengine,kabak tatlısının tahinine vurgunum
Bende hibisküs yada visne suyunla yaparım visne varsa buzlukta visnede atarim icine ayvaninOnu da çok seviyorumikisi de benim bebeklerim...ayva tatlısının rengine,kabak tatlısının tahinine vurgunum
Bn en son Çıkardım poşetten üzerine bir de biraz yaktımÖyle yapayım poşette denemedim hiç..üzeri yanık gibi olunca çok seviyorum
Bn renk versin diye hibuskus koyuyorum sen E Elif_Eylul sen ya
Afiyet olsun canımİyi akşamlar M MissHayaLet E Elif_Eylul
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Közlenmişbiber sosu
1 dilim ekmek
Zeytin
Akşam
Tavuk naget 5 tane
1 poğaça
Portakal
Kivi
Adım
Evet hibiskus kabuk tarçın.kabukkari ve çekirdeği...Bn renk versin diye hibuskus koyuyorum sen E Elif_Eylul sen ya
EvetAfiyet olsun canım
Diyetisyen menüsümü
Bende hibisküs yada visne suyunla yaparım visne varsa buzlukta visnede atarim icine ayvanin
Hiç gözünden kaçmıyor heee ne desen haklısınAfiyet olsun canım
Dünde pogca bugunde poğca