- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.641
Tamam canim az geldideAfiyet olsun canım
Diyetisyen menüsümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim az geldideAfiyet olsun canım
Diyetisyen menüsümü
Işimi hakkiyla yapiyorumHiç gözünden kaçmıyor heee ne desen haklısın yarın bakalım poğaçalar tartıya nasıl yansıyacak
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: Sucuklu yumurta, 3-4 dilim ekmek
Öğlen: 1 tabak tavuklu pilav, 1 bardak ayran
Akşam: 2 adet hurma, tahin ve 2 adet ceviz ile
Bugün abarttım galiba 1.5 bardak da Nescafe içtim. Öğle yemeği sonrası da 1 bardak sütlü Türk kahvesi içtim
helal olsun vallahi şu gösterdiğin özgüveni programımda yapsam zaten sorun kalmayacakIşimi hakkiyla yapiyorum
Uyarmak icin burdayim yoksa cidden beni ilgilendirmez kim pogca kim kek tatli yemis
Ama olmaz zaten poğcanin tadina dun baktin bugun yemeyin
Bugün çok isim vardı aslında sabah tost vardı menüde yapacak vaktim yoktu akşam ıspanak vardı yine yapamadım gecistirdim. Bu hafta misafir var 3 kere onları atlatırsam tam uyum sağlarım insallahTamam canim az geldide
Olur olur merak etme stres yapma,bütün haftayi heba etmeyin emeklerinize yazikhelal olsun vallahi şu gösterdiğin özgüveni programımda yapsam zaten sorun kalmayacak
Oyuzden sordum diyetisyen menüsümü diye:)Bugün çok isim vardı aslında sabah tost vardı menüde yapacak vaktim yoktu akşam ıspanak vardı yine yapamadım gecistirdim. Bu hafta misafir var 3 kere onları atlatırsam tam uyum sağlarım insallah
Yok artikHayaller fırında tavuk hayatlar Pizza
Annemdeydim tavuklu pilav yapmış. Ye dedi yedimAfiyet olsun canım
1tabak pilavin isine ne cuma aksami
bari ıslanmaz
Afiyet olsun gram olmasın inşallahAnnemdeydim tavuklu pilav yapmış. Ye dedi yedim
Afiyet olsunAnnemdeydim tavuklu pilav yapmış. Ye dedi yedim
Afiyet olsun canımBi resim yukleyem dedim olmadı çıldırttı bu Internet beni
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah klasik kahvaltı
Ara bir cennet hurması
Öğle karahindiba kavurması bir dilim ekmek
Ara kahve
Akşam salata patates li kuzu haşlama
E Elif_Eylul
Çok fazla oynak bu tavık Ayşenin galibaCikonun sebzeli tavıģı
Sana yaptım canım ama resim yüklenmedi sandım altına etiketlemedim seniAfiyet olsun canım