Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az yiyince metebolizma hemen yavaşlıyor diymi...tabi herkeste farklı olabilir
Bazal metabolizma var canım boyumuza kilomuza hareketimize göre almamız gereken bir kalori miktarı var onun üstüne cıkarsan kilo alırsın ama altına da inersen duraklar metabolizma 🤷🏼‍♀️
Kilo vermem icin gereken 1500 kalori bunun altına inince duraklıyorum üstüne de cıkınca artı geliyor anında

Gece silmeye üşenirim oğlum uykuya izin verirse yatak makyaj gibi masaj gibi🤣benim enerji sabah 6 gibi geliyor
Benim oğlum aşırı aşırı hareketli ve yaramaz. Her yeri dağıtır karistirir döker kırar. Bazen sinir krizi geçiririm 😂 o yüzden hep kül kedisi gibiyim. Akşam da eşim gelince al sende artık derim 😅

Bazal metabolizma var canım boyumuza kilomuza hareketimize göre almamız gereken bir kalori miktarı var onun üstüne cıkarsan kilo alırsın ama altına da inersen duraklar metabolizma 🤷🏼‍♀️
Kilo vermem icin gereken 1500 kalori bunun altına inince duraklıyorum üstüne de cıkınca artı geliyor anında
Merak ettim netten bakıp hesaplayım. Uygulamada 1700 yazıyordu benim için

Sonunda gelebildim bitmiyordu kızı bırakıp geldim susadım abdest alam namazı kılıp gelem ama çok biriktirmeyin okumaktan yazmaya zaman kalmio 😂😂 bu arada tecrübemi paylaşmami ister misiniz ben 7 ay duraklama döneminde kaldım diyetsyen bile bıktı ama kendim buldum 😂😁 söylesem mi söylemesem mi 😂😂😂

Sonunda gelebildim bitmiyordu kızı bırakıp geldim susadım abdest alam namazı kılıp gelem ama çok biriktirmeyin okumaktan yazmaya zaman kalmio 😂😂 bu arada tecrübemi paylaşmami ister misiniz ben 7 ay duraklama döneminde kaldım diyetsyen bile bıktı ama kendim buldum 😂😁 söylesem mi söylemesem mi 😂😂😂
Bu normal bir süreç aslinda belirli kiloda takılı kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X