- 20 Mart 2012
- 1.284
- 4.628
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.661
Her insanın kilo verme şekli birbirinden farklı, kimi çok yiyip veriyor kimi gıdım abartsa artıya dönüyorAz yiyince metebolizma hemen yavaşlıyor diymi...tabi herkeste farklı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her insanın kilo verme şekli birbirinden farklı, kimi çok yiyip veriyor kimi gıdım abartsa artıya dönüyorAz yiyince metebolizma hemen yavaşlıyor diymi...tabi herkeste farklı olabilir
Bazal metabolizma var canım boyumuza kilomuza hareketimize göre almamız gereken bir kalori miktarı var onun üstüne cıkarsan kilo alırsın ama altına da inersen duraklar metabolizmaAz yiyince metebolizma hemen yavaşlıyor diymi...tabi herkeste farklı olabilir
Gece silmeye üşenirim oğlum uykuya izin verirse yatak makyaj gibi masaj gibibenim enerji sabah 6 gibi geliyorGündüz kül kedisi modundayım. Akşam işlerim bitince giyinip bir makyaj yapıyorum iyi hissettiriyor
En çokta beni dimiiiEvet canım iyi oldu gelen arkadaşları da çok sevdim buraya ilk actigimiz da bizimle beraber devam eden arkadaslarimiz da neredeyse bir sene olacak
Ben den bahsediyon dimiMaşallah gerçekten burası da unutulmayacak bir ekip olmuş, hepiniz birbirinizden güzelsiniz
Keşke yemek yedikçe kilo verebilseydikHer insanın kilo verme şekli birbirinden farklı, kimi çok yiyip veriyor kimi gıdım abartsa artıya dönüyor
Ne sandınEn çokta beni dimiii
Ben den bahsediyon dimi
Tabii canım metabolizmamız öyle demiyor maalesef benim almam gereken belli daha fazlasına ihtiyaç yok diyip depoluyor direkKeşke yemek yedikçe kilo verebilseydik
Benim oğlum aşırı aşırı hareketli ve yaramaz. Her yeri dağıtır karistirir döker kırar. Bazen sinir krizi geçiririm o yüzden hep kül kedisi gibiyim. Akşam da eşim gelince al sende artık derimGece silmeye üşenirim oğlum uykuya izin verirse yatak makyaj gibi masaj gibibenim enerji sabah 6 gibi geliyor
Alması gereken de yetmiyor bize bazen napalimTabii canım metabolizmamız öyle demiyor maalesef benim almam gereken belli daha fazlasına ihtiyaç yok diyip depoluyor direk
Merak ettim netten bakıp hesaplayım. Uygulamada 1700 yazıyordu benim içinBazal metabolizma var canım boyumuza kilomuza hareketimize göre almamız gereken bir kalori miktarı var onun üstüne cıkarsan kilo alırsın ama altına da inersen duraklar metabolizma
Kilo vermem icin gereken 1500 kalori bunun altına inince duraklıyorum üstüne de cıkınca artı geliyor anında
Oglan rahatsizdi okula gitme doktora git dedim babasi götürdü geldi simdi tost yapıyorumEe nabıyonuz
1549 muşMerak ettim netten bakıp hesaplayım. Uygulamada 1700 yazıyordu benim için
Bu normal bir süreç aslinda belirli kiloda takılı kalmakSonunda gelebildim bitmiyordu kızı bırakıp geldim susadım abdest alam namazı kılıp gelem ama çok biriktirmeyin okumaktan yazmaya zaman kalmio bu arada tecrübemi paylaşmami ister misiniz ben 7 ay duraklama döneminde kaldım diyetsyen bile bıktı ama kendim buldum söylesem mi söylemesem mi
Geçmiş olsun herkes hasta bu araOglan rahatsizdi gitme doktora git dedim babasi götürdü geldi simdi tost yapıyorum
Kızı göturdum geldim okula
Sagol canim ilac eksik olmuyor dolaptanGeçmiş olsun herkes hasta bu ara
Günaydın kızlar
Dün tam yazacakken eşim geldiMenu yazmayan varmi
Hayırdır abla gecmiş olsunOglan rahatsizdi okula gitme doktora git dedim babasi götürdü geldi simdi tost yapıyorum
Kızı göturdum geldim okula