- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.101
Çal çal oyna çikoNey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çal çal oyna çikoNey değil
Sen bugün fazla oynaksınÇal çal oyna çiko
Tebrikkşşşşş
Geçmiş olsun canımAşırı bi baş ağrısı var ya. Iki kez ilac aldim. Hafifliyir ama asla gecmiyor
Afiyet olsun canımSabah peynirli yumurta, 6-7 zeytin, çay, 2 dilim tam buğday ekmek
Akşam 8 tane mercimekli köfte, bir bardak çay
E Elif_Eylul
İşte sen oyna artık yoruldumSen bugün fazla oynaksın
Yaa çok güzel bir memleket gerçekten özlenirİlk görev yerim Erzurum 6 yılım geçti, hala da çokkk özlüyorum
Afiyet olsun canımGeçmiş yapamadım valla yemedi o kadar sayfayı okumak menüm
Sabah 1 adet balkabaklı pankek,3 yk patates püresi
Öğlen 2 adet sarma, 1 bardak salep
Akşam 1 bütün çipura ızgara, salata, 2 yk turşu kavurması, 1 küçük közlenmiş patates, yarım kase sütlaç
E Elif_Eylul
Başım ağrıyor yarın bakarızİşte sen oyna artık yoruldum
156.000 mesajYabancıya gitmesin
Çiko pattis soy halka halka kes alnına koy tülbent bağla uzan faydası oluyor S Sekerpareeee sende dene canımAyşenin dualarından olmasın
Boşver geçmiş geçmişte kaldıGeçmiş yapamadım valla yemedi o kadar sayfayı okumak menüm
Sabah 1 adet balkabaklı pankek,3 yk patates püresi
Öğlen 2 adet sarma, 1 bardak salep
Akşam 1 bütün çipura ızgara, salata, 2 yk turşu kavurması, 1 küçük közlenmiş patates, yarım kase sütlaç
E Elif_Eylul
gidiyomÇiko pattis soy halka halka kes alnına koy tülbent bağla uzan faydası oluyor S Sekerpareeee sende dene canım
Çok geçmiş olsun öyle geçmezse de gözlerine tülbent koyup demlenmiş çayın otunu ılık ılık gözlerine koy 20 dakika öyle bekle. Oda baya iyi geliyorgidiyom
Yok ya. Başka yemek yoktu. Sarma yersem kilo olur dedim yemedim.Afiyet olsun canım
Lahana sarmasiyla zeytin güzelmi gidiyor