- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.661
Beğenmedinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenmedinmi
BeğendimBeğenmedinmi
Beğendim
Ya açıkçası pek vakit bulamıyorum şuan az şu sağlıklı kilo sağlıklı beden olma olayını ayarliyim inşallah araştırma yapacağım neler yapabilirim diye . Bi çizim kanalı açtım 2 sene önce 3 video attım bıraktım . Rahat olmam lazım video karşısında resim çizmek sinir etti. Ben böyle rahat olcam kimse bana seslenmicek dalıp gidecem . Farklı bir konsept ile resim videoları düşünüyorum ama önce eğitim almam lazım. Kalemle ölçü almayı falan öğrenmem lazım.Udemy den falan eğitim satın alabilirsin canım
Onları da toz yapıp sirkeye koyup bekletip azar azar içiyorlar kireçlenmeler için . O işi da yapacağım bi gün haklısın ayıp olmasın kabuklara:))) hajdkfıslsndjrlsKabuklara ayıp olmasındi
Zengin değilim ama baya şanslıyım diyelim inşallah zengin de olurum kııız amiiin :)))))Zenginlik böyle bişey
Yumurta iyidir iyi :))) jdjdjwkdAynı benim kocam
Biraz kaçamak oldu evet ama ne oldu biliyor musun akşam yemeğinde lahana sarma diyordum ya onu yemedim sadece pazı kavurma yarım dilim tam buğday ekmeği yedimAfiyet olsun canım
Ara ögünlerinde irmik,gofret,cikolata
Hihihihihi:))Kabukları da ye kız kalsiyum
Afiyet olsun canımMenü 28.11.
Sabah : 1dilim ekmek, 4zeytin,
Öğle: 1kase çorba, 1d ekmek 1 mandalina
Akşam : 1 biber dolması, 1 d.ekmek, 5 zeytin, 1kk b peynir (dolma yemeyeyim diye peynir zeytin yedim)
3300 adım
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Canım benim anlamadığım şu.sen çok secicisin ve bence gruptakiler değil de sana bir diyetisyen liste yapıp sen ona uymalisin.detayli anlatılacak bir liste lazım gibi geldi bana.Sebzeyi sadece yemeklerde yiyorum yani içine kaltılınca
Ay dur bi sakin
Aaaa bu ben bunun linkini at kız bana
Hepimiz olalım inşZengin değilim ama baya şanslıyım diyelim inşallah zengin de olurum kııız amiiin :)))))
Herşey bir sınav bu hayatta üzülmeBugünlerde sınanıyorum topik üstüme üstüme geliyor
Ben san, at ☀ iyimSiz atmısınızda yiyonuz
Akşam yemeğinde olmayacağına göreKahvaltıda mı