- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.921
Evet ya bütün hastalıklar üst üste geldi dişçiye gitsem iyi olacak ama çocuklarla zor bakacak kimse yokDeme ya diş kötü
İnşallah hafifçe geçer gider
Hafta sonu da dişçi açık mı acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya bütün hastalıklar üst üste geldi dişçiye gitsem iyi olacak ama çocuklarla zor bakacak kimse yokDeme ya diş kötü
İnşallah hafifçe geçer gider
Doktora gittin miBi iyiyim bi fenalasiriyorum canım düzelmedim daha bide üstüne diş ağrısı
Cumartesi açık pazar çoğunluk kapalı canımEvet ya bütün hastalıklar üst üste geldi dişçiye gitsem iyi olacak ama çocuklarla zor bakacak kimse yok
Hafta sonu da dişçi açık mı acep
Aman yıpratma kendini canım yapabildiğin kadarRobot çalıştırdım bi silsem iyi olacak paçamı bırakmıyor ki
Yok gitmedim ya annem çok ısrar etti de gitmek istemedim bıktım hastanedenDoktora gittin mi
Toz çok evden de çıkmayınca heryer karışıyor. Yine derli toplu da işte istiyor dip köşeAman yıpratma kendini canım yapabildiğin kadar
Aslında gitsen çocuklara bulaşmasın bariYok gitmedim ya annem çok ısrar etti de gitmek istemedim bıktım hastaneden
Canım su anki hastalık gecmiyor gitmeden bende gitmelisinYok gitmedim ya annem çok ısrar etti de gitmek istemedim bıktım hastaneden
Eşim mesaiye kalıyor geç geliyor ama cumartesi günüde gitmezse giderim hemen bitecek bisey değil 3 tane kök var onlar çekilip yerleri dolacak korkuyorum daCumartesi açık pazar çoğunluk kapalı canım
Akşam git eşin gelince
Çocuklar da olunca illa siliniyorToz çok evden de çıkmayınca heryer karışıyor. Yine derli toplu da işte istiyor dip köşe
Kiz hatirliyorum nerden cikardin onuBn hatırlıyorum bunu ama unutmuş kaptan
2tane yedim ama açımE Elif_Eylul kurabiyeler noldu
Oglumdan bulaştı galiba zaten geçen günde o kusuyordu ishaldi halen öksürüyor bugün gidip eczaneden öksürük şurubu aldım dün öksürmekten uyuyamadıAslında gitsen çocuklara bulaşmasın bari
Sütlü kahve iç 3ü1 değil sütlü Türk kahvesi yada granülKiz hatirliyorum nerden cikardin onu
2tane yedim ama açım
Daha değilNe ara 141 bin oldu len