Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım 🥰
:KK74:
Sagol canim💕
Gunaydin 💝💝💝💝

enerjiniz daim olsun 💃💃💃💃
Günaydın canım 🤩
Ya ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ? 😴🤔
Kizlar demis zaten opera yükle reklam hic yok
Günaydın canım 🤩
Günaydın tatlı, güzel, harika ve azimli kadınlar :KK68::KK68::KK25::KK25::KK200::KK200::KK200::KK15:
Günaydın canim 🤩
2 Mart spor, E Elif_Eylul
Chloe 10 dk
Pilates 25 dk
İp atlama 50
Mekik 150
JJ 50
Squat 50
Eki Görüntüle 3017891
💕💕💕💕
Günaydın kızlar güzel sağlıklı bol enerjik bir gün olsun hepimize:KK200::KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın canım 🤩
Günaydın bu arada kızlar 😇🥰
Günaydın canim 🤩

Günaydın kuzum 😘😘🥰 teşekkür ederim güzel kalbin ve düşüncelerin için :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK68:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Günaydın
Çiçeğim
:KK68::KK36::KK37:
:KK15::KK15::KK15::KK15:
Yanına koy o zaman nerdeysen oaraya
Kendime gideyim şişe alayım en iyisi ben yime içmem yoksa🤦🏻‍♀️
Ay canım kusura bakma Özakman bende sandım görmemişsin . Dün çocuklar evdeydi onların kavga gürültüsünden gözden kaçırdım galiba 😶‍🌫️
Olur canım valla benim kızlarda aynı akşam öğretmenle zoomda toplantı yaptık öğretmenin dediklerinin yarısını duydum yarısını anlamadım 😅

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK15::KK15::KK15::KK15:

Kendime gideyim şişe alayım en iyisi ben yime içmem yoksa🤦🏻‍♀️

Olur canım valla benim kızlarda aynı akşam öğretmenle zoomda toplantı yaptık öğretmenin dediklerinin yarısını duydum yarısını anlamadım 😅
Bende simdi 1litre sise ye koydum canim suyumu

Daha kahvaltı etmedim çılbır yapiyorum pismediler daha kız hâlaa uyuyor ilginç 🤔
Karnı ve belim agriyor 100gram artiyim sanirim artı olmam yarın 😝
Ben de şu an kahvaltı yapıyorum abla😁 ne güzel çok az artı olman 😎 abla benim kızlar yine karga 💩 yemeden ayaktaydı 😫

Ben de şu an kahvaltı yapıyorum abla😁 ne güzel çok az artı olman 😎 abla benim kızlar yine karga 💩 yemeden ayaktaydı 😫
Afiyet olsun canım 😘
İnşaAllah artı gelmem canim hafif gecireyim bugün
Benim kizada belli olmuyorki bir erken bir gec kalkiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X