- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.981
Günaydın bu arada kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın bu arada kızlar![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Sagol canim
Günaydın canımGunaydin
enerjiniz daim olsun![]()
Kizlar demis zaten opera yükle reklam hic yokYa ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ?![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Günaydın canimGünaydın tatlı, güzel, harika ve azimli kadınlar![]()
2 Mart spor, E Elif_Eylul
Chloe 10 dk
Pilates 25 dk
İp atlama 50
Mekik 150
JJ 50
Squat 50
Eki Görüntüle 3017891
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel sağlıklı bol enerjik bir gün olsun hepimize![]()
Günaydın canimGünaydın bu arada kızlar![]()
Kuzum 1 hafta olsun eğer adapte olursak 1 hafta daha niyet ederiz olur muOlur canım cuma akşamı niyet edelim 1 hafta mı olsun 15 gün mü
Günaydın canımGünaydın güzeller![]()
Günaydın kuzumteşekkür ederim güzel kalbin ve düşüncelerin için
![]()
Günaydın
Çiçeğim
![]()
Kendime gideyim şişe alayım en iyisi ben yime içmem yoksaYanına koy o zaman nerdeysen oaraya
Olur canım valla benim kızlarda aynı akşam öğretmenle zoomda toplantı yaptık öğretmenin dediklerinin yarısını duydum yarısını anlamadımAy canım kusura bakma Özakman bende sandım görmemişsin . Dün çocuklar evdeydi onların kavga gürültüsünden gözden kaçırdım galiba![]()
Bende simdi 1litre sise ye koydum canim suyumu
Kendime gideyim şişe alayım en iyisi ben yime içmem yoksa
Olur canım valla benim kızlarda aynı akşam öğretmenle zoomda toplantı yaptık öğretmenin dediklerinin yarısını duydum yarısını anlamadım![]()
Maskede bitti öpün bakalim
Ben de şu an kahvaltı yapıyorum ablaDaha kahvaltı etmedim çılbır yapiyorum pismediler daha kız hâlaa uyuyor ilginç
Karnı ve belim agriyor 100gram artiyim sanirim artı olmam yarın![]()
Afiyet olsun canımBen de şu an kahvaltı yapıyorum ablane güzel çok az artı olman
abla benim kızlar yine karga
yemeden ayaktaydı
![]()
Kapalı alandadami kalktıMaskede bitti öpün bakalim