- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.941
Gunaydin 

enerjiniz daim olsun

enerjiniz daim olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGunaydin
enerjiniz daim olsun![]()
Operadan girersen çıkmaz canım.Ya ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ?![]()
Tamam canım o iş kolay
Canım 75 dk yürüyüşünü 7500 adım olarak geçiyorum listeye. Geçen gün 10 dk da 1000 adım attım denedim yani tasdiklendiIyi gecelr kizlar , bizim burada cocuklar uyudu bize anca gun oldu.
Sabah 14.
1,5 tabak karnibahar kisiri
Biraz köfte
Ayran
Biraz aci cin biber
Ara 16.30
Yarim muz balli fistik ezmeli
Aksam 18.30
Yarim tabak karnibahar kisir
Biraz mantar sote
Su 1 litre
Spor 2.000 adim
Ektra da 75 dk yuruyus
Saati takmayi unutmusum yuryuse giderken.
M MissHayaLet
E Elif_Eylul kaptanellam büyük başganım biz böyle çok güzel olduk demi valla iyi ki bu sayfayı kurdun bak belki ben istediğim verimi gösteremedim ama kaç insana vesile oldun seviliyorsun kaptaniçem![]()
Oooyyyssss canım ya rica ederim motive edebildiysem ne mutlu bana. İnanıyorum ki bütün grup hep birlikte yaza fit gireceğiz başaracağızM MissHayaLet kuzu seninde sayende kızlar spora odaklandı valla ne güzel olduk birbirimize canı gönülden destek olmak bunu gercekten hakkıyla yapmak ah ne güzel bir duyguiyi ki varsın kuzu
![]()
Günaydın![]()
Bembeyaz bir sabaha uyandık![]()
Günaydın![]()
Günaydın guzelliklerGunaydin
enerjiniz daim olsun![]()
Opera yoksa yükle canım daha sonra reklamları kapat sıfır reklamYa ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ?![]()
Daha iyi bebeğimGünaydın Hoşgeldin
Başın nasıl oldu![]()
Şimdi de sen yoksunBen geldim sen yoksun![]()
Kuzu yazmıştım ama görmemişsinKız mesajımı görmedin mi ?
Dedim ki1 hafta yada 15 gün var mısın. Benimle seviye 1 yapmaya ?
Burayada bekleniyor abla bakalım yağacak mı iki gündür 3 gündür dötümüz donuyor☻Bembeyaz bir sabaha uyandık![]()
Operadan girince reklam çıkmıyor canımYa ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ?![]()
Harikasın bebişimTamam canım o iş kolay![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Hemen git evdeki en büyük sürahiyi doldur koy masanın üstüne bir bardak da içŞimdi de sen yoksun
Kuzu yazmıştım ama görmemişsin![]()
Burayada bekleniyor abla bakalım yağacak mı iki gündür 3 gündür dötümüz donuyor☻
Operadan girince reklam çıkmıyor canım
Harikasın bebişim![]()
Geçmiş olsun tatlımDaha iyi bebeğim![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun tatlım![]()
Devamkeee
GünaydınGünaydın![]()
Canım 75 dk yürüyüşünü 7500 adım olarak geçiyorum listeye. Geçen gün 10 dk da 1000 adım attım denedim yani tasdiklendi
Oooyyyssss canım ya rica ederim motive edebildiysem ne mutlu bana. İnanıyorum ki bütün grup hep birlikte yaza fit gireceğiz başaracağızçünkü birlikte çok güzeliz ve iyiki sen de varsin canım
Günaydın guzellikler
Opera yoksa yükle canım daha sonra reklamları kapat sıfır reklam![]()