Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi gecelr kizlar , bizim burada cocuklar uyudu bize anca gun oldu.
Sabah 14.
1,5 tabak karnibahar kisiri
Biraz köfte
Ayran
Biraz aci cin biber

Ara 16.30
Yarim muz balli fistik ezmeli

Aksam 18.30
Yarim tabak karnibahar kisir
Biraz mantar sote

Su 1 litre
Spor 2.000 adim
Ektra da 75 dk yuruyus
Saati takmayi unutmusum yuryuse giderken.

M MissHayaLet
Canım 75 dk yürüyüşünü 7500 adım olarak geçiyorum listeye. Geçen gün 10 dk da 1000 adım attım denedim yani tasdiklendi 🤣
E Elif_Eylul kaptanellam büyük başganım biz böyle çok güzel olduk demi valla iyi ki bu sayfayı kurdun bak belki ben istediğim verimi gösteremedim ama kaç insana vesile oldun seviliyorsun kaptaniçem:KK74::KK60::KK15:

M MissHayaLet kuzu seninde sayende kızlar spora odaklandı valla ne güzel olduk birbirimize canı gönülden destek olmak bunu gercekten hakkıyla yapmak ah ne güzel bir duygu😍 iyi ki varsın kuzu😍😘
Oooyyyssss canım ya rica ederim motive edebildiysem ne mutlu bana. İnanıyorum ki bütün grup hep birlikte yaza fit gireceğiz başaracağız 👌 çünkü birlikte çok güzeliz ve iyiki sen de varsin canım :KK74::KK74::KK74::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bembeyaz bir sabaha uyandık :KK57::KK57:
🥺🥺🥺

Gunaydin 💝💝💝💝

enerjiniz daim olsun 💃💃💃💃
Günaydın guzellikler 💋
Ya ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ? 😴🤔
Opera yoksa yükle canım daha sonra reklamları kapat sıfır reklam 😍

Ben geldim sen yoksun 😔
Şimdi de sen yoksun :KK49:
Kız mesajımı görmedin mi ?
Dedim ki1 hafta yada 15 gün var mısın. Benimle seviye 1 yapmaya ?
Kuzu yazmıştım ama görmemişsin 🙄 😅
Bembeyaz bir sabaha uyandık :KK57::KK57:
Burayada bekleniyor abla bakalım yağacak mı iki gündür 3 gündür dötümüz donuyor☻
Ya ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ? 😴🤔
Operadan girince reklam çıkmıyor canım
Tamam canım o iş kolay 🤩
Harikasın bebişim 🤩

Şimdi de sen yoksun :KK49:

Kuzu yazmıştım ama görmemişsin 🙄 😅

Burayada bekleniyor abla bakalım yağacak mı iki gündür 3 gündür dötümüz donuyor☻

Operadan girince reklam çıkmıyor canım

Harikasın bebişim 🤩
Hemen git evdeki en büyük sürahiyi doldur koy masanın üstüne bir bardak da iç 😂

Devamkeee :KK49:6000 adımdayım 10.000 yapcam :spor:
Günaydın 😎
Canım 75 dk yürüyüşünü 7500 adım olarak geçiyorum listeye. Geçen gün 10 dk da 1000 adım attım denedim yani tasdiklendi 🤣

Oooyyyssss canım ya rica ederim motive edebildiysem ne mutlu bana. İnanıyorum ki bütün grup hep birlikte yaza fit gireceğiz başaracağız 👌 çünkü birlikte çok güzeliz ve iyiki sen de varsin canım :KK74::KK74::KK74::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

🥺🥺🥺

Günaydın guzellikler 💋

Opera yoksa yükle canım daha sonra reklamları kapat sıfır reklam 😍
:KK68::KK68::KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X