- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.961
Ben yazdımDünden kalan Adım spor varsa yazın yoksa ebediyen susunlisteyi hazırlamaya gidiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazdımDünden kalan Adım spor varsa yazın yoksa ebediyen susunlisteyi hazırlamaya gidiyorum
![]()
Günaydın canımGünaydın tatlı, güzel, harika ve azimli kadınlar![]()
Masaj yapinDaha iyi bebeğim![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun![]()
Oo harikasın canım2 Mart spor, E Elif_Eylul
Chloe 10 dk
Pilates 25 dk
İp atlama 50
Mekik 150
JJ 50
Squat 50
Eki Görüntüle 3017891
Yavaş git kız 6000 adım neDevamkeee6000 adımdayım 10.000 yapcam
Günaydın
![]()
Aslında öyle şu an ama işte gidip icmiyorumHemen git evdeki en büyük sürahiyi doldur koy masanın üstüne bir bardak da iç![]()
Mersi bebeim en son bacaklar pert olmuştuOo harikasın canım![]()
Günaydın kuzumGünaydın kızlar güzel sağlıklı bol enerjik bir gün olsun hepimize![]()
GünaydınGünaydın kızlar güzel sağlıklı bol enerjik bir gün olsun hepimize![]()
Yanına koy o zaman nerdeysen oarayaAslında öyle şu an ama işte gidip icmiyorum![]()
Ben dinlenmicemyaaYavaş git kız 6000 adım nebugün dinlenme günü
![]()
He ben dün zor bitirdim .az kala ağlıyordum bacak kaslarım fena ağrıyorMersi bebeim en son bacaklar pert olmuştu![]()
Ay canım kusura bakma Özakman bende sandım görmemişsin . Dün çocuklar evdeydi onların kavga gürültüsünden gözden kaçırdım galibaŞimdi de sen yoksun
Kuzu yazmıştım ama görmemişsin![]()
Burayada bekleniyor abla bakalım yağacak mı iki gündür 3 gündür dötümüz donuyor☻
Operadan girince reklam çıkmıyor canım
Harikasın bebişim![]()
Günaydın kuzuGünaydın kızlar güzel sağlıklı bol enerjik bir gün olsun hepimize![]()