Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım 75 dk yürüyüşünü 7500 adım olarak geçiyorum listeye. Geçen gün 10 dk da 1000 adım attım denedim yani tasdiklendi
E Elif_Eylul kaptanellam büyük başganım biz böyle çok güzel olduk demi valla iyi ki bu sayfayı kurdun bak belki ben istediğim verimi gösteremedim ama kaç insana vesile oldun seviliyorsun kaptaniçem

M MissHayaLet kuzu seninde sayende kızlar spora odaklandı valla ne güzel olduk birbirimize canı gönülden destek olmak bunu gercekten hakkıyla yapmak ah ne güzel bir duygu iyi ki varsın kuzu
Oooyyyssss canım ya rica ederim motive edebildiysem ne mutlu bana. İnanıyorum ki bütün grup hep birlikte yaza fit gireceğiz başaracağız çünkü birlikte çok güzeliz ve iyiki sen de varsin canım

Bembeyaz bir sabaha uyandık

Gunaydin

enerjiniz daim olsun
Günaydın guzellikler
Ya ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ?
Opera yoksa yükle canım daha sonra reklamları kapat sıfır reklam

Ben geldim sen yoksun
Şimdi de sen yoksun
Kız mesajımı görmedin mi ?
Dedim ki1 hafta yada 15 gün var mısın. Benimle seviye 1 yapmaya ?
Kuzu yazmıştım ama görmemişsin
Bembeyaz bir sabaha uyandık
Burayada bekleniyor abla bakalım yağacak mı iki gündür 3 gündür dötümüz donuyor☻
Ya ben de cok reklam cikiyor bir kismi da video seklinde , sizde de oluyor mu ? Bunun bir caresi var mi ?
Operadan girince reklam çıkmıyor canım
Tamam canım o iş kolay
Harikasın bebişim

Hemen git evdeki en büyük sürahiyi doldur koy masanın üstüne bir bardak da iç

Devamkeee 6000 adımdayım 10.000 yapcam
Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…