- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.661
Ne var kiNe yokki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var kiNe yokki
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Kim bilirBende iyiyim bilmem ki tanıdık mıyız daha önce bir yerde karsılasmadık sanırım
Ehehe öyle tabi. Ay yok ben önemsemiyorum tabi de bazen öyle şeyler de oluyorBoşver sen onları sanki pratisyenlik kendiliğinden oluveriyor gibi bizim halkımız her konuda prof
Oo maşallah
Olur mu öyle şey canım acile gidince branşınız ney diye mi soruyorlar, sonuçta hastalık muayene ediyorsun. Diyenlerde çok biliyor vasıfsızlarİyidir sen nasılsın tanıdık mıyız yoksam
Ücretsiz izinde olsam da öyleyim yani
Ahahaa, pratisyenim ne yazık ki uzman değilim. Ben halimden memnunum ama insanlar haa branşı yokmus diyorlar
En iyisi yürüyüş oluyor o yüzdenTüh ya.baş dönmesi kötü oluyor..hafif gideceksin mecbur
Kendine iyi geleni yap canım.. Vertigo tedavisi olan bişey mi yoksa sürekli onunla mi yaşıyorsunEn iyisi yürüyüş oluyor o yüzden
Mekik hele zulüm oluyor. Spor salonuna gidiyordum bi ara bayılıyordum az kalsın bıraktım o yüzden
+1 ...keşke şöyle uzanip TV izlerken verilse kilolarZıplamalı atlamalı koşmalı şeyler sevmiyorum
Bi ara tedavi gördüm iyiyim aslında ama spor bana iyi gelmiyor Leslie tarzı sorun yapmıyor birden eğil kalk sorun oluyorKendine iyi geleni yap canım.. Vertigo tedavisi olan bişey mi yoksa sürekli onunla mi yaşıyorsun
Hmm anladım canım geçsin gitsin inşallahBi ara tedavi gördüm iyiyim aslında ama spor bana iyi gelmiyor Leslie tarzı sorun yapmıyor birden eğil kalk sorun oluyor
Kim seviyor cardio sultan ve M Mavi Menekse çok seviyor bizdeZıplamalı atlamalı koşmalı şeyler sevmiyorum
+1 yedikce verilse kilolar+1 ...keşke şöyle uzanip TV izlerken verilse kilolar
İnşallah canımHmm anladım canım geçsin gitsin inşallah
+1 yedikce verilse kilolar
Heheee bok
Südük sümük düdükHeheee bok
Hayalde kurdurmuyosunHeheee bok
Herşeye karşıHayalde kurdurmuyosun