- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.501
Günaydın diyecem ama öğlen olmuş sanki neyse Günaydınımı dedim çıkıyorum:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın diyecem ama öğlen olmuş sanki neyse Günaydınımı dedim çıkıyorum:)))
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın musmutlu pazarlar
GünaydınGünaydın ...hazirmiyiz pazartesiye.... Takım bugün ödem suları içiyoruz az yiyor veee bol hareketle pazartesi biz kazanıyoruz
Günaydın
Gün aydı
Eki Görüntüle 3167029 gunaydin himmet ağabeyyyyyy danamıyoooommmm
GünaydınGünaydın
İyiyiz cnim şimdi kahvaltı hazirlicamM MissHayaLet nasil oldunuz
GünaydınGunaydin kizlar. Yine pazar kahvaltisi sendromu. Ay her hafta ayni sey oluyor. Once ye sonra pisman ol sonra vicdan azabi cek
GünaydınGünaydın diyecem ama öğlen olmuş sanki neyse Günaydınımı dedim çıkıyorum:)))
Ben yeni yeni alışmaya çalışıyorum diyelim ayrıca elimi işe göndertikten sonra 1 2 saat yatıyorum o kilo aldırır mıEsma sen gerçekten zayıflamayamı geldin, bizde kaçırıyoruz bazen ama toparlamaya çalışıyoruz ardından inan burdaki herkes sevdiği yiyecekleri yemiyor hepimizin zaafları var ama senin gibi yapmıyor çok anlayamadım ben seni
Halksınız özür dilerimDoktorada gitsen sana diyet listesinde sebze protein vericek
Ama yanlışlarini düzenlemen lazim,menulerin pogca,kek,milfoy,bulgur,lahana sarmasi .böyle gidiyor
Olmaz böyle ben surekli uyari yapamam
Özürlük bir durum yok yanlişlar için burdayizHalksınız özür dilerim
İnşallah zamanla alacamYani o zaman protein yemeye calis. Et balik tavuk. Yada baklagil. Sebzeyi salata tarzi tüket. Yesiilik yada en azindan havuc falan ne biliyim. Sdece karbonhidratlarla olmaz. Bak bende karnabahardan pek hazetmiyorum. Ama hasladim yogurtla yedim valla. Biraz emek olmadan olmuyot maalesef
Yani o zaman protein yemeye calis. Et balik tavuk. Yada baklagil. Sebzeyi salata tarzi tüket. Yesiilik yada en azindan havuc falan ne biliyim. Sdece karbonhidratlarla olmaz. Bak bende karnabahardan pek hazetmiyorum. Ama hasladim yogurtla yedim valla. Biraz emek olmadan olmuyot maalesef
Zamanla alışacam yapacam inşallah karnıbahar neki
Sende millete başka kullan bea kendine ayır onuGene kahveye 2 adam geldi kahvem.bitti mehmetefendi 23 tl
Hiç sebze tüketmiyor musun? Yarın bi gün çocuğun olduğunda ona mecbur yedircenYani genel olarak baklagiller ve meyve
Bnmde canım portakallı kereviz çektiSen beni neyle sınıyorsun Yarabbim
Hic aklima gelmedi baska kahve var evdeSende millete başka kullan bea kendine ayır onu
Kocatepe al çok sevdim
Ben unutmuşum kerevizi dolapta attim bugun çöpeBnmde canım portakallı kereviz çekti
AfferimPişi yapmış olabülürüm 3-4-5 tane yemiş olabülürüm kare olarak boyut
Aferin sağaBen unutmuşum kerevizi dolapta attim bugun çöpe