- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.621
Elemi dedim ben heeeHee ben salağım yani
Neyse afiyet olsunKız son 3 tane kaldı en çirkinleri
Cınım cınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elemi dedim ben heeeHee ben salağım yani
Neyse afiyet olsunKız son 3 tane kaldı en çirkinleri
Cınım cınım
Ben ketojenik yaparken 150 200 gram eski kaşar yiyorum günlük 100 150 gram yağ yemeye çalışıyorum. Bende tam tersi oluyor direk Bel inceliyor ilk başlarda . Spor da yapınca baya etkili incelme yaşıyorum . Tabi herkeste durum farklıdır kan grubu genetik faktörler yiyeceklerin etkisini kişiye göre değiştiriyor buna katılıyorum.Nooooo göbek çevresini bazı insanlarda arttırıyor
10 kilo sütten 1-2 kg peynir çıkıyor yağlı da üstelik anca lor yemek gerek
Yoğurt daha makbul
Sevap kazanırsın işte missRamazana var daha bol bol tutarız ben öylesinede tutarım sizinle manyağım azcık
Evet lokma hassas noktam. Soyle taze citir çıtırÖdülünü yap akşama şöööyle güzel bir künefe yi sen lokma seviyodun dimi
Biz çirkinmiyiz yani
Mideye değilse de cebe bayaa zararYess peynirden zarar gelmez yiyin bol bol protein çeşitleri iyidir
Gittik canim. Bademcikler gitmis. Antibiyotik ates düşürücü verdi. 2 3 gun olcak atesiS Sekerpareeee naptiniz gittinizmi doktora
Ah içse keskeeIlık ilik ihlamur ver canım ateşi de düşürüyor
He bu konuda katılıyorum ama maalesef sağlıklı beslenmek pahalı eşimde soruyor ne zaman biter bu diyet diye hahahahflfjslzhfkfMideye değilse de cebe bayaa zarar
Çok geçmiş olsunGittik canim. Bademcikler gitmis. Antibiyotik ates düşürücü verdi. 2 3 gun olcak atesi
Geçmiş olsunGittik canim. Bademcikler gitmis. Antibiyotik ates düşürücü verdi. 2 3 gun olcak atesi
Tekrardan gecmis olsunGittik canim. Bademcikler gitmis. Antibiyotik ates düşürücü verdi. 2 3 gun olcak atesi
Afiyet olsun canımNeler neler yemişim bakın
Kahvaltı 1 dilim tahıllı ekmek
1 ince dilim kaşar peyniri
Yarım
5 zeytin
Öğlen 1 kabak 3 yeşil biber 1 🌶 (közlenmiş)
1 kase yoğurt
1 kase düğün çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
Akşam 1 kase düğün çorbası
1 dilim ev ekmeği
1 tane turp
Ara 2 minik kare merci olamayan bitter
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunNeler neler yemişim bakın
Kahvaltı 1 dilim tahıllı ekmek
1 ince dilim kaşar peyniri
Yarım
5 zeytin
Öğlen 1 kabak 3 yeşil biber 1 🌶 (közlenmiş)
1 kase yoğurt
1 kase düğün çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
Akşam 1 kase düğün çorbası
1 dilim ev ekmeği
1 tane turp
Ara 2 minik kare merci olamayan bitter
E Elif_Eylul
Gocam iyice ayar olmaya başladı telefonla ilgileniyısun hep diye
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Sagolun kızlarTekrardan gecmis olsun