- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.461
He maalesef bizim ülkede birşey yapmak icin bagrınmak lazımBağırmakmı lazim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He maalesef bizim ülkede birşey yapmak icin bagrınmak lazımBağırmakmı lazim yani
Bizim buyuk ihtimal bademcikleri ya. Yemek yediremedim sabah beri. Az corba içti. Aciyo deyip duruyoGötür canim en iyisi benimki de kusma yok ama ateşten ishal oldu bakayım devami gelirse ben bile goturcem.
Ilık ilik ihlamur ver canım ateşi de düşürüyorBizim buyuk ihtimal bademcikleri ya. Yemek yediremedim sabah beri. Az corba içti. Aciyo deyip duruyo
Ama diyorlar ki bu borç orucu ya sahur gerekYe canım sorun olmaz
Sarımsak yuttur -1 taneBizim buyuk ihtimal bademcikleri ya. Yemek yediremedim sabah beri. Az corba içti. Aciyo deyip duruyo
İki yudum ye yat sendeAma diyorlar ki bu borç orucu ya sahur gerek
Gece 1000 kere kalkıyorsunAma diyorlar ki bu borç orucu ya sahur gerek
Ama geri yatıyorum sahurda uykum açılıyorGece 1000 kere kalkıyorsun
Allah kabul eylesin inşallahBen pazartesiye başlıyorum inşallah
Burda yaptığım yemeklerden var onu gmtürcem
SusakAma geri yatıyorum sahurda uykum açılıyor
SonraAs önce aklıma menü yazmak geldi telefonu elime aldım sonra ınstagrama girdim geri çıktım oğlum yanıma geldi
Sonra yine unuttum
Çirkinim bePehh güzelmis görmediğim insana güzel demem ben
Doğru bildinLaaaa bu şebek
Hahaha niye burdayım sanıyorsunnBaya kiloluymuş
Ay bebekim senin gözlerinin güzelliğiİçidee dışıdaa çook güzel mayamınnn ponçiğim beniimmm
Kedi gibi demiş sana looAy bebekim senin gözlerinin güzelliği
Yer 2yumurta yatarizAma diyorlar ki bu borç orucu ya sahur gerek
Afiyet olsun canım24 Kasım menü,
Sabah 2 dilim ekmek ,yarım avakado sos, bir dilim peynir,çeri domates, salatalık ve bir bardak çay.
Öğlen vanilyalı kahve.
Aksam buharda pişmiş bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği bir dilim ekmek.
Su 2 litre E Elif_Eylul
Ay iltifat bana ben bayılırım kedilere tinişimde bunu biliyor o da seviyor kendimi göstertceksin illah hayal kırıklığına uğrucaksın sonra ahhaha. Kedicik gibi değilim ahahaKedi gibi demiş sana loo