- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.921
Perdeleri topladim posete carsiya gidiyorum napayim elime 2simit alip yiyiyimmi yolda hee onumu istiyonSende karga mamasini yemeden kahvaltı mi yapiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perdeleri topladim posete carsiya gidiyorum napayim elime 2simit alip yiyiyimmi yolda hee onumu istiyonSende karga mamasini yemeden kahvaltı mi yapiyon
Tamam gelBizde beraber içelim
Icenlere yanaşsınİçmeyenler napsin
Evet senin yiyenlerden neyin eksik ye tabiPerdeleri topladim posete carsiya gidiyorum napayim elime 2simit alip yiyiyimmi yolda hee onumu istiyon
UyuzIcenlere yanaşsın
Saaa didimBanami dedin
Herkes üstüne alındı kiSaaa didim
Gunaydin herkese
Sabahınız gününüz hayır olsun
Günaydın
Günaydın kızlarMuhteşem bir gün olsun
GünaydınGünaydın kızlarrr
M M_atruska vardı birde S sulisim varmışkim öğretmendi burada nickleri unutuyorum neyse Öğretmenler gününüz kutlu olsuun tüm öğretmenler
Günaydın herkese öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun
GünaydınGünaydın....bol yağmurlu bugüne uyandik
Hepiciiinize didimHerkes üstüne alındı ki
Yükledim azcık daha zaten yakında sınırsız pakete geçiyorum WiFi alamıyoruz eve alt yapı sorunları yüzünden bari telefon İnterneti sınırsız olsun dimiD _DeryaSultan_ intertenin varmı kiz
Gahvemi içmişem kahvaltımı yapmışemBilemedin 10 dakikaya içicemm bekle
Unuttumu yani biziiiiiHeh yeni kahve arkadaşı he
ben içiiimHeee kahve icenleri sevirem
Bizde ona başka şey derler ama neyseSende karga mamasini yemeden kahvaltı mi yapiyon
Günaydın
Günaydın ye dengele zayıfla topiğinin miss torkey kızçelerii
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Bende valla. Yumurta koydum onu bekliyom. Bunlara ne ara kahveye gectiBn daha kahvaltı etmedim