- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.861
M MissHayaLet herkese öpücük dağtıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlarMuhteşem bir gün olsun
Kahve fincanı ama büyük olanlardan alacaklarmis birde şarkı söyleyecekler.Hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin .
Öğretmenler günlerisi kutlu olsun neler aldınız bakim öğretmenlerinize. Bizim oğlan kalem + Fincan kahve vs almıştık bugün verecek .
Bizde kahvalti seti aldik sınıfcaHastalara geçmiş olsun Allah şifa versin .
Öğretmenler günlerisi kutlu olsun neler aldınız bakim öğretmenlerinize. Bizim oğlan kalem + Fincan kahve vs almıştık bugün verecek .
He napimM MissHayaLet herkese öpücük dağtıyosun
Günaydın canımGünaydın kızlarMuhteşem bir gün olsun
Ben yokum yarın canım o yuzden hastanede olucamNoluyo ki bizim tarti günümüz mu degisti
Sagol canımAaaaaa M Mavi Menekse geçmiş olsun
Benim ki ilk okul 2. Sınıf . Sanıyorum herkesin çocuğu ilkokulda :))) çıkamadım şu kafadan biBizimki liseye gidiyor biseyde demedi alcaz diye
Bn ne hediye aldığımı demiyimKahve fincanı ama büyük olanlardan alacaklarmis birde şarkı söyleyecekler.
Çok geçmiş olsun hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur inşallahBen yokum yarın canım o yuzden hastanede olucam
Sagol canım
Bnmki ortaokul almıcaktı son dk ayıp olur diye aldıBenim ki ilk okul 2. Sınıf . Sanıyorum herkesin çocuğu ilkokulda :))) çıkamadım şu kafadan bi
Çooook tatlıBizde kahvalti seti aldik sınıfca
Aşırı güzel bence özellikle şarkı söyleyecek olmalarıKahve fincanı ama büyük olanlardan alacaklarmis birde şarkı söyleyecekler.
önemli olan düşünmek zaten .Bn ne hediye aldığımı demiyim
Sağol canım önemli değildir inşallah diyelimÇok geçmiş olsun hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur inşallah
Yo ayıp olmaz bence büyümüş bizde orta okulda sadece sözlü kutlardık öğretmen çoktu hangisine alıcaz diyeBnmki ortaokul almıcaktı son dk ayıp olur diye aldı
İnşallah sağlıklı haberlerini bekliyoruzSağol canım önemli değildir inşallah diyelim