- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.521
Kısır yedim sen nasılsınSonunda oturdum veee geçmişe gene bakamadan geldim...
Nasiliz bugün burda hava güzel ama az rüzgar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır yedim sen nasılsınSonunda oturdum veee geçmişe gene bakamadan geldim...
Nasiliz bugün burda hava güzel ama az rüzgar var
ÖffAman takma sen uyu hadi
Adın uykucu oldu
Kız gelecek kreşten onu almaya çıktım kaplya üşüdüm yavNereye karanfil güzeli
Hep çene hep çene
Adın uykucu oldu
Okadar sogukmu gerci burasida çok esiyorKız gelecek kreşten onu almaya çıktım kaplya üşüdüm yav
Tamam tamam kendine gel ağlama
Okadar sogukmu gerci burasida çok esiyor
Burası da çok soğuk ve rüzgarlı okula gidicez bakalım nasılKız gelecek kreşten onu almaya çıktım kaplya üşüdüm yav
Biz markete gittik eylülle uçuyodukBurası da çok soğuk ve rüzgarlı okula gidicez bakalım nasıl
Bizim burada çok rüzgarlı oluyor beni bile uçuruyorBiz markete gittik eylülle uçuyoduk
Ayagina taş baģlaBizim burada çok rüzgarlı oluyor beni bile uçuruyor
Ayagina taş baģla
Acı biberli çikolataya bayılırım. Nereye gittin daha acı biberli lindt yicektik Kendime suç ortağı bulmam lazım. Kaptan beni kılıçlar yoksaBiberliyse olur aslında.
Sen beni gördünmü hicAcı biberli çikolataya bayılırım. Nereye gittin daha acı biberli lindt yicektik Kendime suç ortağı bulmam lazım. Kaptan beni kılıçlar yoksa
Rüzgar var bende kalın birşeyler giymedimOkadar sogukmu gerci burasida çok esiyor
TamamTamam tamam kendine gel ağlama
İyiyim kaptanım...offf canım nasıl da kısır çekti afiyet olsun...Kısır yedim sen nasılsın
Sagol canim uzun zamandir yememistimİyiyim kaptanım...offf canım nasıl da kısır çekti afiyet olsun...
oha kırbacı da var.Sen beni gördünmü hic
Eki Görüntüle 3165345