- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.021
Gidiyom ben yarının hazırlığını yapim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M MissHayaLet yine ciddi çabuk gül bu mesaja
Seninki de benim küçük olan gibi maşallahSabahtan beri 7 den bebe uyumuyor. Dedim en son duş aldırayım da uyusun. Gittim sıcak suyu açtım kıyafetleri çıkarana kadar ılık olsun diye. Kıyafetleri çıkardım bebeyi arıyorum evde yok. En son banyoya gittim. Kıyafetleriyle girmiş duşa şampuan şişesi kemiriyordu
İyi ki ayaklar çoraplı kaymamış
Allah korumuş valla...Sabahtan beri 7 den bebe uyumuyor. Dedim en son duş aldırayım da uyusun. Gittim sıcak suyu açtım kıyafetleri çıkarana kadar ılık olsun diye. Kıyafetleri çıkardım bebeyi arıyorum evde yok. En son banyoya gittim. Kıyafetleriyle girmiş duşa şampuan şişesi kemiriyordu
Ben olsam o dakika bir cay ya da kahve bulur gömerdimOturup yiyeydin bi de yolda mı taşıdın
Aaayyy eenn sevdiğim dondurma da var mıÖlülere irmik yapiliyor
Ben yaptım ben yaptım
Kisme hohmiiiiiiiii
Gec bile kalmıssınEngelliyorum
Peki benim kara kıza gülesimin gelmesiSabahtan beri 7 den bebe uyumuyor. Dedim en son duş aldırayım da uyusun. Gittim sıcak suyu açtım kıyafetleri çıkarana kadar ılık olsun diye. Kıyafetleri çıkardım bebeyi arıyorum evde yok. En son banyoya gittim. Kıyafetleriyle girmiş duşa şampuan şişesi kemiriyordu
Kız çok fenaa bu keşke fotosunu çekseydin biSabahtan beri 7 den bebe uyumuyor. Dedim en son duş aldırayım da uyusun. Gittim sıcak suyu açtım kıyafetleri çıkarana kadar ılık olsun diye. Kıyafetleri çıkardım bebeyi arıyorum evde yok. En son banyoya gittim. Kıyafetleriyle girmiş duşa şampuan şişesi kemiriyordu
Gec bile kalmıssın
Kız çok fenaa bu keşke fotosunu çekseydin bi
Rabbim korumuş ama
ben aplayım