- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #135.821
Ay o cok fena ben dayandim da noldu. Bi hormon bozukligu yasiyorum suan tepe taklakO zmn genitale hiç dayanmazsın sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o cok fena ben dayandim da noldu. Bi hormon bozukligu yasiyorum suan tepe taklakO zmn genitale hiç dayanmazsın sen
Yok dayım var onda.cok konuşur şimdi salmaz bugün kardeşceezimi giremezAbooo topukla
Geldi mi geri tüylerAy o cok fena ben dayandim da noldu. Bi hormon bozukligu yasiyorum suan tepe taklak
Iyi yırttınYok dayım var onda.cok konuşur şimdi salmaz bugün kardeşceezimi giremez
Iyi bi doktor bulmaniz lazm. Ben ikisinide ameliyatla aldirdim. Birini alan acemi cikti perisan etti beni. Ama ikinci proftu allah razi olsun hic bisi anlamadim. Sonrasi da rahat olduGenel cerrah görcek, amelyatlikmis diş
Ya tamamen gelmedi ama artış oldu. Cocuk falanda dusunuyosan yaptirma. O zamanda hormonal dengesizlikler oldugu icin gelebiliyomusGeldi mi geri tüyler
Montla mıSen yılda bir tartıl
Yok yok düşünmüyorum çocuk.o sayfayı kapattım gibi de..bakalım genital düşünmüyorum yaaaYa tamamen gelmedi ama artış oldu. Cocuk falanda dusunuyosan yaptirma. O zamanda hormonal dengesizlikler oldugu icin gelebiliyomus
Valla dedigim gibi hormonal bozukluk olmazsa sikinti olmuyor. Tek sikintisi acisi ağdaya kurban oluyosun yaniYok yok düşünmüyorum çocuk.o sayfayı kapattım gibi de..bakalım genital düşünmüyorum yaaa
Hemen kacmazsan popişine de bek sıkcamKaramelDelisi şimdi kesin görür ayağıma sıktım dimi
Kim demiş onuuuuuYok dayım var onda.cok konuşur şimdi salmaz bugün kardeşceezimi giremez
Aramıza hoşgeldinADINIZ: Şule
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:61.2
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :6 ve 11 yasinda
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bol hamur işi hareketsizlik sürekli atıştırma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıf olmayı seviyorum
Aramıza hoşgeldinYAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:63.3
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:editör
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sürekli oturmak ve iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: bebek istiyorum ve kendimi artık beğenmiyorum
Oldu mu :))
Valla dedigim gibi hormonal bozukluk olmazsa sikinti olmuyor. Tek sikintisi acisi ağdaya kurban oluyosun yani
Sipariş bile aldım kizimmmmBenim kardeşim de bilmiyordu tığ ile başladı
O bile yaptıysa yaparsın ay bu yazdığımı görmesin Eki Görüntüle 3164871
Ben de öyle dedim abbbblammm..çok iyi yapar dedim hee sen sonuna gelmişsinSipariş bile aldım kizimmmm
kim demiş o yaparsa diye yapicam tabi hayran oliceksin
Ayıp dayıma bak sen çay kayfe yemekKim demiş onuuuuu
Işık hızıyla geldim
Yılda bir ya monta gerek yok yazın zor olabülürMontla mı
Daha gelmedi iki gözümün çiçeğiAyıp dayıma bak sen çay kayfe yemek