- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.561
Ill sayfadan adinı sildim ama neyseBeni kovmirsin dimi kumandanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ill sayfadan adinı sildim ama neyseBeni kovmirsin dimi kumandanım![]()
Baklavaları gömerken düşünseydinBeni beni bihterini![]()
Heryer oldu bok
Banane banane sildin beni bihteriniHeryer oldu bok![]()
O senin düsuncenBanane banane sildin beni bihterini![]()
Bugün erken yaptım yürüyüşümü tempolu halde yürüdüm baya ter döktümM MissHayaLet Eki Görüntüle 3017153
Kızlar an habersiniz . Ben güne bomba gibi başladım . Kalktım bebeğimle ilgilendim onu tekrar uyuttum.
Ve ben 51 dkk koşu bandındaydım .( 15dkk koşuve geri kalanı tempolu yürüyüş)
Daha artısı var akşam hepsini yazarım .
Cuma günü artı bile gelsem umrumda degil .çünkü rengim yaklaşıyor dudağımda sivilce kaşığımın üstünde sivilce cenemdede var
.
Yani hedefim önümüzdeki hafta cuma günü inşAllah.![]()
Wooowww kızlar hepiniz supersiniz tartıda güzel sonuçlar alacaginiza eminim4412 adımım var evi süpürdüm sildim tuvalet banyo temizledim kızı görürdüm geldim az dinleneyim ben de spor yaparım![]()
Tamam denerimGöbek marul,100gram tavuk,1yk.mısır,nane,dereotu,yogurt ve baharat salata deneyin derim![]()
O senin düsuncen![]()
InsaAllah❤Wooowww kızlar hepiniz supersiniz tartıda güzel sonuçlar alacaginiza eminim
Tamam denerim![]()
He he he diyet şahanede sanki happy yemek yemesi bahanesi olsun pehh
Of diyorum başkada birsey demiyorum.Göbek marul,100gram tavuk,1yk.mısır,nane,dereotu,yogurt ve baharat salata deneyin derim![]()
Bak görüyorsun demi abla nasıl kışkırtıyor beni diyet güzel bişey değil diyorHe he he diyet şahanede sanki happy yemek yemesi bahanesi olsun pehh
Of diyorum başkada birsey demiyorum.
Mükemmel ellerine sağlık![]()
Herkesin diyeti kendine güzelBak görüyorsun demi abla nasıl kışkırtıyor beni diyet güzel bişey değil diyor![]()
Bak yavHerkesin diyeti kendine güzel![]()