- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.521
Tartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçim
bıde siz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de habire yemekten bahsediyor git yemek bölümüne go go @Li_zigiHepimiz yiyelim kapatalim burasini anlasildi
Cok güzel zamanin varsa yap sporu, insan daha hizli sonuc aliyor.Tartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçimbıde siz
![]()
Bırakırsan tekrar tekrar pişman olacaksın başlamisken devam et. Ancak 4 hafta ve daha uzun sürede yaptığın sporun etkisini goreceksin sabır lazım.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul M MissHayaLet bugun okadar bacaklarım agrıyorkı 11e kadar yattım sonra tartıya cıktım gram dahı vermemişim bırakayım aman dedım sonra aynada ınceldımı gordum devamkeee![]()
Gecen sene bende kalkinca spor yapiyodum bu sene enerjim yok yani yaş gittikce biseylerde gidiyor insandanZamanim olsa sabahlari ac karna 1 saat yurürdüm gercekten muthis etkili.
Tartı da artı gelmen spor sonrası kaslarda şişme ödem oluyor canım onun için yarın dinlenme günü yapiyoruz.Tartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçimbıde siz
![]()
Aynen canım küçük mınıgım var 6 aylık o öğlen uyurken yapıyorum öğlen uykusunu sevıyorTartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçimbıde siz
![]()
Aynen yedıklerımede cok dıkkat edıyorum sabah oyle görünce şaşırdım bende canımTartı da artı gelmen spor sonrası kaslarda şişme ödem oluyor canım onun için yarın dinlenme günü yapiyoruz.
He şöyle bundan sonra her yaptığını yaz. Tam ayrıntılı değil amaKızı tuvalete götürüp geliyorum![]()
Sabırla devam edecem sızınle bırlıkte teşekkür ederimBırakırsan tekrar tekrar pişman olacaksın başlamisken devam et. Ancak 4 hafta ve daha uzun sürede yaptığın sporun etkisini goreceksin sabır lazım.
Şimdilik tartidaki artiyi düşünme yarın için ödem suları iciyorsan hazırla tartıda eksi görmek için iki gün disimizi sıkalimAynen yedıklerımede cok dıkkat edıyorum sabah oyle görünce şaşırdım bende canım
Rica ederim canım böyle bir süreçte destek her zaman önemliSabırla devam edecem sızınle bırlıkte teşekkür ederim![]()
![]()
Devam eksi görmek ıstıyorum 80i kırmak ıstıyorum artıkŞimdilik tartidaki artiyi düşünme yarın için ödem suları iciyorsan hazırla tartıda eksi görmek için iki gün disimizi sıkalim![]()
Rica ederim canım böyle bir süreçte destek her zaman önemli![]()
İnşallah kırılır 80 merak etme stres yapmaDevam eksi görmek ıstıyorum 80i kırmak ıstıyorum artık![]()
Bnde kalkıyorum hemen sporaBebe uyurken bende sporumu yapayım![]()