• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçim ❤️ bıde siz 🥰
Cok güzel zamanin varsa yap sporu, insan daha hizli sonuc aliyor.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul M MissHayaLet bugun okadar bacaklarım agrıyorkı 11e kadar yattım sonra tartıya cıktım gram dahı vermemişim bırakayım aman dedım sonra aynada ınceldımı gordum devamkeee 😂😂😂
Bırakırsan tekrar tekrar pişman olacaksın başlamisken devam et. Ancak 4 hafta ve daha uzun sürede yaptığın sporun etkisini goreceksin sabır lazım.

Tartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçim ❤️ bıde siz 🥰
Tartı da artı gelmen spor sonrası kaslarda şişme ödem oluyor canım onun için yarın dinlenme günü yapiyoruz.

Tartıda bı sonuç göremeyince Acaba sporu bırakıp dıyete devam edıyım dedım kendı kendıme eşimde sıkılaşıyorsun bnce spora devam et dedı en büyük destekçim ❤️bıde siz😍
Aynen canım küçük mınıgım var 6 aylık o öğlen uyurken yapıyorum öğlen uykusunu sevıyor ❤️

Aynen yedıklerımede cok dıkkat edıyorum sabah oyle görünce şaşırdım bende canım
Şimdilik tartidaki artiyi düşünme yarın için ödem suları iciyorsan hazırla tartıda eksi görmek için iki gün disimizi sıkalim ✌️💋

Rica ederim canım böyle bir süreçte destek her zaman önemli 💪💪💋💋
1646212434409.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X