• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ya sence spor yaparken korse gıymek faydalı olurmu ne dıyorsunuz bu konuda
Bilmiyorum canım ben daha önce korse denemedim deneyen arkadaşlar vardır belki ben doğum sonrası bir hafta harici kullanmadim.

Upuzun alıntı yumağı geliyor ulen 60 sayfa geçmiş ne be 😒
Ohh iyi olmuş 😒🤣
Ben henüz yeni aldım canım

Vallahi mi aaa orayı ilk defa duydum😕

Afiyet olsun abla ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canim kahvaltı niye yok😕

Afiyet olsun canım ❤

Geçmiş olsun kuzikam😔

Geçmiş olsun abla 😔

Allah kabul etsin canım afiyet olsun ❤

Afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤

Teşekkürler baby❤

Burda🤩😆

Yok artıkın bizim gelmiş sabah akıyordu 😕

😕

😱😱😱😱😱😱😨😨😨😨😨😨🤯🤯🤯🤯🤯🤯

😘

Iki saattir geliyorum kız niye ağlıyon 😅

🙈🙈🤣

Kim ben😒
Teşekkür ederim kuzum 🤩🤩🥰
Tapu nerde 👀🤣
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul M MissHayaLet bugun okadar bacaklarım agrıyorkı 11e kadar yattım sonra tartıya cıktım gram dahı vermemişim bırakayım aman dedım sonra aynada ınceldımı gordum devamkeee 😂😂😂
Günaydın hayırlı sabahlar 🥰 o zaman devamke 🤩

Bugün erken yaptım yürüyüşümü tempolu halde yürüdüm baya ter döktüm 😂 M MissHayaLet
54F8EEBD-5DEA-4C49-85F5-C92EB2AC3A57.webp

Kızlar an habersiniz . Ben güne bomba gibi başladım . Kalktım bebeğimle ilgilendim onu tekrar uyuttum.
Ve ben 51 dkk koşu bandındaydım .( 15dkk koşu 🤩 ve geri kalanı tempolu yürüyüş) 🥳
Daha artısı var akşam hepsini yazarım .
Cuma günü artı bile gelsem umrumda degil . 😍 çünkü rengim yaklaşıyor dudağımda sivilce kaşığımın üstünde sivilce cenemdede var 😅😅 .
Yani hedefim önümüzdeki hafta cuma günü inşAllah. 🥰

Bugün erken yaptım yürüyüşümü tempolu halde yürüdüm baya ter döktüm 😂 M MissHayaLet Eki Görüntüle 3017153

Kızlar an habersiniz . Ben güne bomba gibi başladım . Kalktım bebeğimle ilgilendim onu tekrar uyuttum.
Ve ben 51 dkk koşu bandındaydım .( 15dkk koşu 🤩 ve geri kalanı tempolu yürüyüş) 🥳
Daha artısı var akşam hepsini yazarım .
Cuma günü artı bile gelsem umrumda degil . 😍 çünkü rengim yaklaşıyor dudağımda sivilce kaşığımın üstünde sivilce cenemdede var 😅😅 .
Yani hedefim önümüzdeki hafta cuma günü inşAllah. 🥰
Supersiniz kizlar🤩💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X