- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #134.721
Dün elektrik yoktu tüm işler bugüne kaldı süpür sil yıka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işlerini bitir haydeDün elektrik yoktu tüm işler bugüne kaldı süpür sil yıka
Hee bitirmem lazım yarın işIşlerini bitir hayde
Güzel olmuş canımBoya böyle oldu koyu güzel durmaz dedile
Eki Görüntüle 3164099
Heee bende bakiyorum burdasin bakiyorum burdasin sonra gidiyosunGeliyorum gidiyorum geliyorum gidiyorum hahah sabah bir ara buraya damladım sonra geri uyumuşum 12 ye geliyordu kalktım E Elif_Eylul
Güzel olmuş canım
Kolay gelsin minnoşlaraEki Görüntüle 3164122 Eki Görüntüle 3164123 biz temizlik yapıyore
Sağol canımAfiyet olsun
Sağol teyzesiKolay gelsin minnoşlara
Cocuk işci calıstırıyoroororo kolay gelsin kuzulaaraEki Görüntüle 3164122 Eki Görüntüle 3164123 biz temizlik yapıyore
Ay ne tatlılar maşallah Allah bana da inşallah kız nasip etsin tabi en önemlisi sağlıklı olması daEki Görüntüle 3164122 Eki Görüntüle 3164123 biz temizlik yapıyore
Bir türlü kalamadım kahvaltı çamaşır derken aaha gece yatmaz sabah kalkmaz oldukHeee bende bakiyorum burdasin bakiyorum burdasin sonra gidiyosun
Tüh tam sonundaBende banyonun klozet tarafini gri yaptim tam bitti rulonun ucuda kirıldi dayanamadı boyaya
Artik alcaz yeni zaten boya yetmediTüh tam sonunda
İsler bitmez kiAy ne tatlılar maşallah Allah bana da inşallah kız nasip etsin tabi en önemlisi sağlıklı olması da
Bir türlü kalamadım kahvaltı çamaşır derken aaha gece yatmaz sabah kalkmaz olduk
Her türlü yarım kalacagı varmısArtik alcaz yeni zaten boya yetmedi
Kolay gelsin kızçelereEki Görüntüle 3164122 Eki Görüntüle 3164123 biz temizlik yapıyore