- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #134.601
Sağol ablacımGünaydın canım
Cok gecmis olsun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacımGünaydın canım
Cok gecmis olsun ya
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canımYemeği unutmak
Ben bilmem Keti falan sen aç kalıyorsun o bir gerçek
Kız uyusaydin baş ağrısı geçerdi
Geçmiş olsun kuzum ya
Kızın başı oyuna karışmışken kanepede azcık kesdirsemmi yaa
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canımGunaydin kızlar
Kız uyansa ne olacak meme sonra yine yatış gece oturmuyorum iki günden beri uyumuyor benim de uykum yok dünden beri başım çok agriyorM MissHayaLet senin bebelerden hiçmi birisi uyanmadıııı
Kız giderken kilidi tak öyle gitG Gokyuzu_kadar gece bundan sonra sayfaya yazmaman icin kitlicem haberin olsun senide cikoyuda
Geçmiş olsun canım inşallah bir durum yoktur haber verbenim oğlan dün yüzünü mutfak dolabının köşesine çarptı sadece kaş altı sismisti sabah uyandı iki gözü de şişmiş korktum tersine bugün de pazar bi acile götürecem de ilgilenirler inşallah
Günaydın kızlar
Hele hatunlar Günaydın
Günaydıııınnnnnn
Günaydın
Günaydın
Günaydın herkese
Günaydın kızlarGunaydin kızlar
Ablaya heeee
Üşenmedim hemde hiçHiç üşenmedin mi o linkleri paylasırken yarabbim
sahip çıkıyom amaaa yoksa başkaları giriyoooG Gokyuzu_kadar gece bundan sonra sayfaya yazmaman icin kitlicem haberin olsun senide cikoyuda
PremsesGünaydın herkese
Koruyucusu kollayıcısı topiğin arzu ablaAblaya heeee
Üşenmedim hemde hiç
sahip çıkıyom amaaa yoksa başkaları giriyooo
Evet engellee gitsin ikisini
GünaydınGünaydıııınnnnnn
Her sabahın vardır gecesiii her gecenin vardır delisiiiBas gaza ozaman
telefonumu veremmiiiG Gokyuzu_kadar gece bizi uyutmaz şimdi de kendi uyur nasıl uyandırsak acep
Ver çaldırıp kapatırımGünaydın
Her sabahın vardır gecesiii her gecenin vardır delisiii
telefonumu veremmiii
NapimPremses
GünaydınGünaydın
BananeeeeKız zaten doğru dürüst yatmıyor birakta gece yarısı da uyusun bi zahmet
GünaydınGünaydın
Ay kuzuum geçmiş olsunbenim oğlan dün yüzünü mutfak dolabının köşesine çarptı sadece kaş altı sismisti sabah uyandı iki gözü de şişmiş korktum tersine bugün de pazar bi acile götürecem de ilgilenirler inşallah