- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #134.281
Çeneleri dökülesecilerAy anca geldim güncele ahahhaha ne çok konuşmuşsunuz yaa ahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeneleri dökülesecilerAy anca geldim güncele ahahhaha ne çok konuşmuşsunuz yaa ahaha
Kuzenime gittik geldik biraz kötü oldum yattım simdi de soda limon sarımsak diktim inşallah iyi olcamM Mavi Menekse nasil oldun
Hastasin ne bok ariyosun kuzenindeKuzenime gittik geldik biraz kötü oldum yattım simdi de soda limon sarımsak diktim inşallah iyi olcam
Annemler gitcekti kuzenim arıyor kac gundur gitmesem olmicaktı iyi hissediyordum toparlanmam da lazım sabah dersim var yineHastasin ne bok ariyosun kuzeninde
Yarina iyi olman lazim gene dersini kaćırmaAnnemler gitcekti kuzenim arıyor kac gundur gitmesem olmicaktı iyi hissediyordum toparlanmam da lazım sabah dersim var yine
Şimdi yat dinlen benimde basim çatlıyorAnnemler gitcekti kuzenim arıyor kac gundur gitmesem olmicaktı iyi hissediyordum toparlanmam da lazım sabah dersim var yine
Sırf onu düşündüğümden burnumu kapatıp sarımsaklı seyi ictim işte sarımsaktan ciğ hiç hoşlanmam normalde buram buram kokuyorYarina iyi olman lazim gene dersini kaćırma
Ayyy yanımda olsan kovardim seni ahahahaSırf onu düşündüğümden burnumu kapatıp sarımsaklı seyi ictim işte sarımsaktan ciğ hiç hoşlanmam normalde buram buram kokuyor
Ya havalardan mı ben anlamadım herkes hasta böyle dinleniyorum canımŞimdi yat dinlen benimde basim çatlıyor
Aynen canım herkes öyleYa havalardan mı ben anlamadım herkes hasta böyle dinleniyorum canım
İyi olursun inşallah
Ayyy bende baskasının yanından kacardım kız normalde olsa ama insan iyi olcaksa herseyi deniyorAyyy yanımda olsan kovardim seni ahahaha
Herkes hasta canım lodosta baş ağrısı yapıyor bugün markete gittik pazara yetişemedim marketten aldım ne lazımsa.Ya havalardan mı ben anlamadım herkes hasta böyle dinleniyorum canım
İyi olursun inşallah
Geçmiş olsun canımBaşım çok ağrıyor ya
Okudum ki okudum kiO zaman hemenyazmaya başlayalım dicektim ki gec kaldim sanirim
Hoşgeldin canımBeyaz ekmekten başka ekmek yiyemiyorum
İnşallah canımSagol canım hic bilmiyorum inşallah hastalanmam
Afiyet olsun canımKahvaltı yeşillikli omlet, kahvaltılık sos 2 yk , domates sakatalık, 2 dilim peynir
Ara 1 bardak ayran
Ara 1 mandalina
Akşam 5 hurma 4 yk yoğurt
Su 3
Yeşil çay 2
E Elif_Eylul
Niye şaşırdın ki
Şaşırmayımmı gizli okurdun senNiye şaşırdın ki