- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #134.021
Kk da nazar boncuğunu bitto kadar kullanan yokturB BitterCikilata nazar boncuğu koymuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk da nazar boncuğunu bitto kadar kullanan yokturB BitterCikilata nazar boncuğu koymuşsun
Birazda olsa bana dönüş saglarmısın canimCuma günü kilom 105
Sabah 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin peynir 2 dilim ekmek
Ara ve öğlen yok
Akşam 1 kase çorba
4 adet dolma ayran salata
Spor 30 dk leslie
2 litre su
Ayy mezuram yok. Yeni evli sorunsalı, sürekli eksik şeyler çıkıyorThread 'Yedengele zayıfla spor listesi ' Yedengele zayıfla spor listesi spor sayfasında ölçü tablosu var katilmak isteyen beni etiketlesin
Yeni evlimisinAyy mezuram yok. Yeni evli sorunsalı, sürekli eksik şeyler çıkıyor
yani kimine göre yeni kimine göre eski 6 ay olduYeni evlimisin
Allah mutluluğunu daim etsin canim yenisin dahayani kimine göre yeni kimine göre eski 6 ay oldu
Çok teşekkür ederimm. Geçen 2 aylık evli biriyle sohbet ettim de 'nasıl alışabildin mi?' gibisinden. O sordu işte 'senin kaç ay oldu?' diye. Dedim 6 ay oldu. oo baya olmuş dedi şaşırdım Dedim ben de eskidim demek ki beAllah mutluluğunu daim etsin canim yenisin daha
AllahımÇok teşekkür ederimm. Geçen 2 aylık evli biriyle sohbet ettim de 'nasıl alışabildin mi?' gibisinden. O sordu işte 'senin kaç ay oldu?' diye. Dedim 6 ay oldu. oo baya olmuş dedi şaşırdım Dedim ben de eskidim demek ki be
Sizin ne kadar olduuAllahım
Ayy keske bende yeni olsaydim
2000de evlendimSizin ne kadar olduu
Baya olmuş maşallahh2000de evlendim
Kız kıyafetle ölçü mu alınırGöğüs 110
Bel 102
Kalca 120
Bacak 75
Kol 37
(Bel ince diğerleri en kalın yerden ölçü aldım)kıyafetle
M MissHayaLet
Sorma bosayip baskasini alcamBaya olmuş maşallahh