- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #133.381
Bi sıcak duş al terleyip belki rahatlarsınÇok kötüyüm yarın işe nasıl gitcem offf
Bi sarımsakta yut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sıcak duş al terleyip belki rahatlarsınÇok kötüyüm yarın işe nasıl gitcem offf
Bi doğsun hayranlarımı san, ata doyurarağım kuzumSanat miz inşallah en kısa sürede tekrar doğacak
Yaaa
Bende öyle düşünüyorum mutfağı toplayım az sonra bi duşBi sıcak duş al terleyip belki rahatlarsın
Bi sarımsakta yut
1 aydır uyku düzenim yok ondanda halsiz düştüm sanırımBi sıcak duş al terleyip belki rahatlarsın
Bi sarımsakta yut
Çok geçmiş olsun ya.direnc verecek şeylerden ye iç artıkÇok kötüyüm yarın işe nasıl gitcem offf
Aha biri daha patladıSabah: sirkeli su
Kahvalti yok
Akşam: 5 yemek kaşığı isbanak 5 yemek kaşığı yoğurt
Ara: 1 dilim ıslak kekin yarısı yarım kase yoğurtlu mantı 2 elmalı kurabiye 2 dilim su böreği çay
2.litre su
Misafirim olduğu için bozuldu bugün diyetim
E Elif_Eylul
Çok sevindim senin adına canım çok geçmiş olsun Rabb'im bir daha yaşatmasın inşallahBugun randevumuz vardı cok ıyım suanda aslında sağ gögsüm kesilecektı bıraz daha gec ogrenseydık ama cok şükür ameliyat ıle halloldu
Olsakta bitse. Karnım da ağrıyor olmuyorum da sinirim bozuk .Ben de olucam inşallah regl . Karnım belim fena ağrıyor
Hemde ne patlamaAha biri daha patladı
Benim dua topiği arkadaşımm Türkiye ‘ye gideyim de özledim bizim kahvaltılıklarımızı gerekeni yapacamTiniminimavihanim canım bizim klasik kahvaltılari yap kesin alırsın istediğin kadar kilo
Gızzz anacımm bu nee buu ben bunu yesemm önümüzdeki seneler boyunca hiç birşey yememem lazımM M_atruska klasik kahvaltı fotomuzu atıyorum
Tiniminimavihanim biraz az gelebilir sana ama idare ediver