- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #132.421
Bende aynıyımİyileştim sanıyordum ama boğazım nanay
Napacaguz böyle bir geliyor bir gidiyorBende aynıyım
Nebilim valla boğaz ağrısı var burnum tıkandıNapacaguz böyle bir geliyor bir gidiyor
Günaydın canım
Napacaguz böyle bir geliyor bir gidiyor
Karabibersyı yapın yakıyor boğazı ama iyi yapıyorNebilim valla boğaz ağrısı var burnum tıkandı
Yapcam canim sağol
Karabibersyı yapın yakıyor boğazı ama iyi yapıyor
1 tatlı kaşığı karabiber sıcak suda demle
Olur havada soğukYapcam canim sağol
Heryer açıktı ondan oldu
Kafayı üşüttük sonunda ciko gibiOlur havada soğukılık şeyler iç soğuk olması hiç yada bi sağlık ocağına görün canım gitmişken kanda ver crp ne bakılsın iltihap çoksa antibiyotik başlar
Gece tıkalıydı deliklerime vicks sürdüm öyle uyumusumNebilim valla boğaz ağrısı var burnum tıkandı
Deneyeyim
Karabibersyı yapın yakıyor boğazı ama iyi yapıyor
1 tatlı kaşığı karabiber sıcak suda demle
Üşütürük oldunuz he demekKafayı üşüttük sonunda ciko gibi
Soğana karanfil batırıp koy o da çok açıyor tabi oda soğanGece tıkalıydı deliklerime vicks sürdüm öyle uyumusum
Deneyeyim
Aayy vics iyidirSoğana karanfil batırıp koy o da çok açıyor tabi oda soğankokuyor
Sanırım hep üşütüktükÜşütürük oldunuz he demek
Kaya tuzu lambasi he seni zengin seniAayy vics iyidirkaya tuzu lambası var aklıma gelse yatmadan 1 saat önce taksak odaya oda cok işe yarıyo
Alerjiklere bazen vicks iyi gelmi yaAayy vics iyidirkaya tuzu lambası var aklıma gelse yatmadan 1 saat önce taksak odaya oda cok işe yarıyo
Banada sen yapAlerjiklere bazen vicks iyi gelmi ya
Anacığın bugün sana tavuk suyu çorbası yapsın bol limonlu iç ıhlamur mandalina inşallah şifa olur
Yapam canın saolsunBanada sen yap
Vurduğun yermiBnmde ayağım sabaha kadar zonkladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?