- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #131.621
Hava makinasini doktora sordum astim ve bronşit zatureler icin dediHava makinesi mi alsan sende herkes onunla iyileşiyor bu sene anlamadım gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava makinasini doktora sordum astim ve bronşit zatureler icin dediHava makinesi mi alsan sende herkes onunla iyileşiyor bu sene anlamadım gitti![]()
Kitap okumalısın o zaman sayfaya yazmak deeelllKitap gibi düşün ben kitap okumayı çok seviiim
![]()
Eylül'ün nesi varmıs antibiyotik verdi miHava makinasini doktora sordum astim ve bronşit zatureler icin dedi
Kitap okursam buraya gelememkiiiKitap okumalısın o zaman sayfaya yazmak deeelll![]()
KahveGebzeye gidicem kızımla bu günde bişey istiiinizmi![]()
Eylülde gecmeyen grip soguk algınlığı,geniz eti oldugu icin rahat uyuyamiyorEylül'ün nesi varmıs antibiyotik verdi mi
Tmm mehmet amcamı göndererim sana
Mehmet amca olursa iyi olurTmm mehmet amcamı göndererim sana![]()
Filiz siyah turpun içini oyup bal falan koyuyorkarya ondan yapsan bi içiremezmisinEylülde gecmeyen grip soguk algınlığı,geniz eti oldugu icin rahat uyuyamiyor
Icti canim onuda yapiyorumda gene tekrarlıyorFiliz siyah turpun içini oyup bal falan koyuyorkarya ondan yapsan bi içiremezmisin
İnşallah şifa olur kuzumaIcti canim onuda yapiyorumda gene tekrarlıyor
Pekmezi sarimsakla kaynatti birisi onu denicem sanırım öyleydi
NeyyyBenim kız dahasta o da fış fış irde sınavı var bakalım nolcak
Zeytinyağı sür sırtına ılık gazete kağıdı kapat oda alıyor öksürüğü rahatlatırIcti canim onuda yapiyorumda gene tekrarlıyor
Pekmezi sarimsakla kaynatti birisi onu denicem sanırım öyleydi
Çok geçmiş olsunYaaa gecmediki tekrarlıyor sürekli
Deneyim canim bakalimZeytinyağı sür sırtına ılık gazete kağıdı kapat oda alıyor öksürüğü rahatlatır
Sagol canimÇok geçmiş olsun![]()