- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.661
Hee valla biri benide çıkarsa bende kaçacak delik arardimGüzel taktik bulmuş hayırda diyemezsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee valla biri benide çıkarsa bende kaçacak delik arardimGüzel taktik bulmuş hayırda diyemezsin
Valla eşime bu taktiği yüklemem lazımda benimkinin hafıza doluHee valla biri benide çıkarsa bende kaçacak delik arardim
Bütün mallar toplandı toplandı toplandı sorduk neden yıprandı yıprandı yıprandıBenimkide aynı mal direk yapmam diyor o kadar aciz
Şöyle salla bikere kendine gelsinValla eşime bu taktiği yüklemem lazımda benimkinin hafıza dolu
Merdivan bulmam lazım anladın senŞöyle salla bikere kendine gelsin
Şarkı olarak söyledimBütün mallar toplandı toplandı toplandı sorduk neden yıprandı yıprandı yıprandı
Merdivan bulmam lazım anladın sen
3basamaklı merdiven yapsana eşine erismek icinMerdivan bulmam lazım anladın sen
Şarkı olarak söyledim
30 santimcik fark var
30 santimcik fark var
Evi götürürken bırakıp çıkıyoruz eee sonra hafta içi yapıyorumSeninkide iyiymiş
Dün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydiBenimkide aynı mal direk yapmam diyor o kadar aciz
Aaa onu benimkide diyor ama 5 senedir iş yokDün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydi
Yaparız diyor ama hiç yapmıyor
Yinede söylüyor benimki söylemiyorDün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydi
Yaparız diyor ama hiç yapmıyor
11 seneAaa onu benimkide diyor ama 5 senedir iş yok