- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.641
Yap yap hadi kolay gelsinKız napalim gündüz çocuklardan fırsat olmuyor kocam da beraber yaparız dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap hadi kolay gelsinKız napalim gündüz çocuklardan fırsat olmuyor kocam da beraber yaparız dedi
Yok kız normalde yemem gorumceme gittik onlar yapmışAfiyet olsun canım
Kabak pazar ödülümü
Sağol bebe uyusunYap yap hadi kolay gelsin
Tahmin ettimYok kız normalde yemem gorumceme gittik onlar yapmış
Yoksa benim menü baskaydiTahmin ettim![]()
Oh oh afiyet olsunNeler yedim
Kahvaltı
3 yk menemen
2 dilim ekmek
1 tk kahvaltılık
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı fındık kreması
Öğlen
1 dilim saray sarmasıyazık çöp olmasın dediklerimiz yarın bize artı dönmesin amin
Aksam
1 tabak kıymalı yoğurtlu makarna
2 ceviz
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımNeler yedim
Kahvaltı
3 yk menemen
2 dilim ekmek
1 tk kahvaltılık
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı fındık kreması
Öğlen
1 dilim saray sarmasıyazık çöp olmasın dediklerimiz yarın bize artı dönmesin amin
Aksam
1 tabak kıymalı yoğurtlu makarna
2 ceviz
E Elif_Eylul
Sok sok gözümüze sok bizde yokyaKocamla mutfak temizliği yapacağızsizi
![]()
Kocamla diyir mutfak diyir temizlik diyir saate takıldın haaa efferimBu saatte mutfak temizligimi abooo
İşte bak tepkin bu olmalıydıVaayyy beee kocayaaa baakk
Ben saate önem.veririmKocamla diyir mutfak diyir temizlik diyir saate takıldın haaa efferim
İşte bak tepkin bu olmalıydı![]()
Tabi önemliBen saate önem.veririm![]()
Benimkine de temizlik diyince hadi hava almaya çıkalım çocuklar sen çok bunaldın diyirBenimki anca açıım diye girer mutfağa temizlikde yemekten sonra elini yıkar ondan anlar anca![]()
HahahaBenimkine de temizlik diyince hadi hava almaya çıkalım çocuklar sen çok bunaldın diyir![]()
Seninkide iyiymişBenimkine de temizlik diyince hadi hava almaya çıkalım çocuklar sen çok bunaldın diyir![]()
Nee ne yan bakış atıyorsun