- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.621
Bence katkısı olcaģını hiç sanmamİşte elektriğe katkısı ne acepzaten 500 geliyor.
Para çokluğundan değilde pratik ya koy pişsin ortalık batmaz
![Upside-down face :upside_down: 🙃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f643.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence katkısı olcaģını hiç sanmamİşte elektriğe katkısı ne acepzaten 500 geliyor.
Para çokluğundan değilde pratik ya koy pişsin ortalık batmaz
Anam bnm eşim hayatta alıp gelmezFırın aynı işi görüyor diyenlerdenim
Esimin iş arkadası esine almıs esime övüyormusesim eve geldi anlatıyor bende dedim alcaksan anlat almicaksan sus
Elektrik faturasına katlı olmaz mı diyorsunBence katkısı olcaģını hiç sanmam![]()
Nebilim hic inanmam az elektrik yakcagina benElektrik faturasına katlı olmaz mı diyorsunfaturaya fazla yansımaz he
Benimkinde öyle almaz gereksiz gelir evde fırın var derAnam bnm eşim hayatta alıp gelmezbn alalım dersem milletin kocası meraklı
Bnde o yüzden sıcak bakamıyorumNebilim hic inanmam az elektrik yakcagina ben
VazgeçtimBenimkinde öyle almaz gereksiz gelir evde fırın var der
Memnun olan da var olmayan da ama bence elektrik yer arastır illaki vardır ayda ne kadar yedigi
İçinde kalmasin al istersen ama sanmam ya az elektrik harcasinBnde o yüzden sıcak bakamıyorum
En iyisi almış gibi parayı kenara koyummaaş gitmesin
Vazgeçtim
Onun yerine kıza bez alcam![]()
BencedeFırının yok mu canım 250 derecede pişirince onun gibi yapıyor bence tabi
![]()
Hadi bakalim inşallah güzel gelir tartilarYarin pazartesi![]()
He vala oyle oldu dimiBencedekedi eremedigi ete mindar dermiş bizimkide o hikaye
Bu saatte mutfak temizligimi aboooKocamla mutfak temizliği yapacağızsizi
![]()
Vaayyy beee kocayaaa baakkKocamla mutfak temizliği yapacağızsizi
![]()
Hee benimki bağarsın çağarsın kaçsınVaayyy beee kocayaaa baakk
Kız napalim gündüz çocuklardan fırsat olmuyor kocam da beraber yaparız dediBu saatte mutfak temizligimi abooo
Afiyet olsun canım6 Kasım menü
Sabah bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta bir dilim peynir 5 zeytin bir bardak çay.
15,30 4 parça kabak tatlısı.
Akşam ton balıklı salata su 1,5 litre E Elif_Eylul
He benimki deHee benimki bağarsın çağarsın kaçsın