• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ikide yetmez 5 tane 😂
Yok kız abartma sende 🤣
Valla pastalar çok güzeldi yedim yoksa pasta yemem ben sevmem ki hele diyette hiç yemem daha iki gün önce abım almış ağzıma sürmedim valla 🤭 Doğum günüm diye arkadaşım almış pastaları yemesem olmaz di 🥺

Babababababababa yarin pazartesi toplayin kendinizi keserim sizi heleeee🤨
Ben bugünden kapattım kendimi yasaklı yiyeceklere canım 🤭 oruçluyum zaten çorba salata yiyecem akşamada 😉
Hangi çayla kız siyah caylamı😆
Açlık otu ile canım yatarken içtim midemde hicbirsey kalmadı 😉
Çok sağlıklı bir ot değil her zaman kullanmıyorum kullanmak isteyenler de dikkat lütfen araştırmadan kullanmasınlar

Ben bugünden kapattım kendimi yasaklı yiyeceklere canım 🤭 oruçluyum zaten çorba salata yiyecem akşamada 😉

Açlık otu ile canım yatarken içtim midemde hicbirsey kalmadı 😉
Çok sağlıklı bir ot değil her zaman kullanmıyorum kullanmak isteyenler de dikkat lütfen araştırmadan kullanmasınlar
Allah kabul etsin canim bende yarın niyet etcem kismetse🥰

Hiç bitmeyen iş yapmışlar 😂😂
Sorma bı çaresi yok :sopa::sopa::KK53::KK53:
Ben de aynı eşimi gönderdim babaannesine ben de az önce kızları yıkadım banyo karıştı oraları toplar temizlerim. Maç var malum kaynanamlar😒 bize gelir kesin yemeğim varda pilavım yok onu yaparım daha adımlarım 2650😅 günün sporunu yapmadım en iyisi işi gücü bırakıp kahve içelim :kahve:

Cısssss:duduk::KK1:

:rolleyes::KK9::rolleyes::KK9::rolleyes::KK9::rolleyes::KK9::rolleyes:
Ohh miss dinle kafanı afiyet olsun😁😁
Yok kız abartma sende 🤣
Valla pastalar çok güzeldi yedim yoksa pasta yemem ben sevmem ki hele diyette hiç yemem daha iki gün önce abım almış ağzıma sürmedim valla 🤭 Doğum günüm diye arkadaşım almış pastaları yemesem olmaz di 🥺
İyi yapmışsın canım doğum günün kutlu olsun sen cumaya kadar halledersin♥️halledersin dimi:KK17::KK17:

Sorma bı çaresi yok :sopa::sopa::KK53::KK53:

Ohh miss dinle kafanı afiyet olsun😁😁

İyi yapmışsın canım doğum günün kutlu olsun sen cumaya kadar halledersin♥️halledersin dimi:KK17::KK17:
Halleder o halleder yoksa
t1943.gif

Amin sağol canım 🤗
Sen Cuma başlamadın mi Cumartesi tuttun mu 🤔
Ben ayın 2 sinden beri oruç tutuyorum regli olana kadar tutacak İnşaAllah
Ben cuma tuttum cumartesi gezmeye gittim 🤣
Oyuzden pazar baslamayim dedim pazartesi baslicam kismetse🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back