- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.261
Ama neye öyle diyorsun ki senede bir kere doğum günüm oluyor onda da yemeyim miSana yetmez tabikisi 2tane şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama neye öyle diyorsun ki senede bir kere doğum günüm oluyor onda da yemeyim miSana yetmez tabikisi 2tane şart
Tabiki yiyebilirsin canım cumaya kadar erir oAma neye öyle diyorsun ki senede bir kere doğum günüm oluyor onda da yemeyim mi
Yok kız abartma sendeIkide yetmez 5 tane
Bu hafta geçti artık haftaya başlayalım olur muBakın hele menu tablosuda yapalim yazmayana ceza verelim
Babababababababa yarin pazartesi toplayin kendinizi keserim sizi heleeeeBu hafta geçti artık haftaya başlayalım olur mu
Ooo Cuma mi ben dün yediklerimi çayla hallettim bileTabiki yiyebilirsin canım cumaya kadar erir o
Hangi çayla kız siyah caylamıOoo Cuma mi ben dün yediklerimi çayla hallettim bile
Ben bugünden kapattım kendimi yasaklı yiyeceklere canım oruçluyum zaten çorba salata yiyecem akşamadaBabababababababa yarin pazartesi toplayin kendinizi keserim sizi heleeee
Açlık otu ile canım yatarken içtim midemde hicbirsey kalmadıHangi çayla kız siyah caylamı
Allah kabul etsin canim bende yarın niyet etcem kismetseBen bugünden kapattım kendimi yasaklı yiyeceklere canım oruçluyum zaten çorba salata yiyecem akşamada
Açlık otu ile canım yatarken içtim midemde hicbirsey kalmadı
Çok sağlıklı bir ot değil her zaman kullanmıyorum kullanmak isteyenler de dikkat lütfen araştırmadan kullanmasınlar
O zaten tee anasının gözüne gitmis yok
Sorma bı çaresi yokHiç bitmeyen iş yapmışlar
Ohh miss dinle kafanı afiyet olsunBen de aynı eşimi gönderdim babaannesine ben de az önce kızları yıkadım banyo karıştı oraları toplar temizlerim. Maç var malum kaynanamlar bize gelir kesin yemeğim varda pilavım yok onu yaparım daha adımlarım 2650 günün sporunu yapmadım en iyisi işi gücü bırakıp kahve içelim
Cısssss
İyi yapmışsın canım doğum günün kutlu olsun sen cumaya kadar halledersinhalledersin dimiYok kız abartma sende
Valla pastalar çok güzeldi yedim yoksa pasta yemem ben sevmem ki hele diyette hiç yemem daha iki gün önce abım almış ağzıma sürmedim valla Doğum günüm diye arkadaşım almış pastaları yemesem olmaz di
Halleder o halleder yoksaSorma bı çaresi yok
Ohh miss dinle kafanı afiyet olsun
İyi yapmışsın canım doğum günün kutlu olsun sen cumaya kadar halledersinhalledersin dimi
Amin sağol canımAllah kabul etsin canim bende yarın niyet etcem kismetse
Ben cuma tuttum cumartesi gezmeye gittimAmin sağol canım
Sen Cuma başlamadın mi Cumartesi tuttun mu
Ben ayın 2 sinden beri oruç tutuyorum regli olana kadar tutacak İnşaAllah
Masallah Allah kabul etsinAmin sağol canım
Sen Cuma başlamadın mi Cumartesi tuttun mu
Ben ayın 2 sinden beri oruç tutuyorum regli olana kadar tutacak İnşaAllah
Sağol canımSorma bı çaresi yok
Ohh miss dinle kafanı afiyet olsun
İyi yapmışsın canım doğum günün kutlu olsun sen cumaya kadar halledersinhalledersin dimi
Halleder o halleder yoksa
Sağol canım Allah razı olsunMasallah Allah kabul etsin