- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.221
Yeni başladıkya oyuzden az yiyelim azHamur işi çok tehlikeli yapmamalıyım dimi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni başladıkya oyuzden az yiyelim azHamur işi çok tehlikeli yapmamalıyım dimi ..
İyi yapiyosun bende çeksem ama bugün herkes evde ev çok karışık ne ara yapacam bu hareketleri bilmem diğer odalar soğuk sobanın başında herkesHeee hamur yoksa sorunda yok
Bende iyiyim mekik cekiyorum simdi
Bugun 75mekik var bilgineİyi yapiyosun bende çeksem ama bugün herkes evde ev çok karışık ne ara yapacam bu hareketleri bilmem diğer odalar soğuk sobanın başında herkes
Evet yeni başladık bari biraz gerek te ödül yapakYeni başladıkya oyuzden az yiyelim az
Evet 75 mekikk Allah yardım edeBugun 75mekik var bilgine
2dk kaciver yan odaya
Cumadan cumaya ödül yapalim tartı sonrasi ogun ödül günü olsunEvet yeni başladık bari biraz gerek te ödül yapak
Yat Allah kalk AllahEvet 75 mekikk Allah yardım ede
Başa geldi bir hal yazcak bişey yok yapacak napalimYat Allah kalk Allah
100gram 100gramdir degilmi ama fazlasi gider belkiyaa umud ediyorumKaç kilo verdiğimizde göre degisecekmi ödüller yoksa 100 gram versek bile mi ödül yapacağızmahsus soruyorum
Güzel olcak güzel merak etme canimBaşa geldi bir hal yazcak bişey yok yapacak napalim
Süpermiş öyle yapalım evet100gram 100gramdir degilmi ama fazlasi gider belkiyaa umud ediyorum
Ogun misal ne yemek istiyosan çok abartmadan dengeli yiyip Akşam hafif gecirebiliriz biz öyle yapiyoduk hep
Çok güzel olsun bide fipfit olalım bide yiyelim yiyelim kilo almayalımGüzel olcak güzel merak etme canim
Ozaman cumaya odaklanalim olurmuSüpermiş öyle yapalım evet
Hımmmmm tamam sen nasıl istersenÇok güzel olsun bide fipfit olalım bide yiyelim yiyelim kilo almayalım
İsteyince bir olsaaaaaHımmmmm tamam sen nasıl istersen
Yaaa çok sevindimOdaklanalim tamam zaten sabah hiç öyle kaçırmadım çatalın ucuyla herşeyden yedim hiç ekmek yemedim kaptanım sen hiç merak etme bayrağı taşıyorum
İsteyince bir olsaaaaa
Süperiz harikayiz topikcek çok kilo vericez inşallah hep beraberYaaa çok sevindim
Bende de kacamak yok 0