- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.241
al sana deynek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al sana deynek
Teşekkür ederim amin İnşaAllahDogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu saglikli yaşlara inşallah canim
Canım işlerimi halledip mart gibi geleceğim dedi ya keske hemen gelseUyeligimi açamıyor acaba ulasamiyozda
Hiç bitmeyen iş yapmışlarEfendim isler güçler anca bitti dicem ama bitmedi bile
Himmm yenmiş pastalar borekler pogcalar
Ben de aynı eşimi gönderdim babaannesine ben de az önce kızları yıkadım banyo karıştı oraları toplar temizlerim. Maç var malum kaynanamlar bize gelir kesin yemeğim varda pilavım yok onu yaparım daha adımlarım 2650 günün sporunu yapmadım en iyisi işi gücü bırakıp kahve içelimHamur mu? iş yapıyorum diyebilmek için o ikonu koydum ev işleri rutin işte bitmedi bile neden bitmiyorrrbenden bukadar sizden ne haber nasılsınız gene sohbetin dibine vurmussunuz yetişemiyorum okumakla hemencik kaynatiyonuz
CısssssHamur işi çok tehlikeli yapmamalıyım dimi ..
Cumadan cumaya ödül yapalim tartı sonrasi ogun ödül günü olsun
Görüyon dimi abla hiç ikram bile etmiyor hani yiyeceğimizden değil de işteHimmm yenmiş pastalar borekler pogcalar
Unuttum konu neydiHimmm yenmiş pastalar borekler pogcalar
Zikkimin pekiUnuttum konu neydi
Görüyon dimi abla hiç ikram bile etmiyor hani yiyeceğimizden değil de işte
Mercimek köfteleri güzel miydi de heleAma ben şey ne diyecektim unuttum
Yetişmeyecek diye aceleyle koymuş tabağa ama tadı çok güzeldi gerçekten en çok ondan yedim marol ileMercimek köfteleri güzel miydi de hele
Sana yetmez tabikisi 2tane şartYetişmeyecek diye aceleyle koymuş tabağa ama tadı çok güzeldi gerçekten en çok ondan yedim marol ile
Birde pasta yedim iki tane almışlar bana bir tane yetmez diye
Zaten aceleyle yapılan hersey niyeyse çok güzel oluyor haha ne diyim afiyet olsunYetişmeyecek diye aceleyle koymuş tabağa ama tadı çok güzeldi gerçekten en çok ondan yedim marol ile
Birde pasta yedim iki tane almışlar bana bir tane yetmez diye
Tamam canım güldük eğlendik geçti bitti şimdi sen de hele ben menü yazacak miyimZikkimin peki
Ikide yetmez 5 taneSana yetmez tabikisi 2tane şart
TabikiTamam canım güldük eğlendik geçti bitti şimdi sen de hele ben menü yazacak miyim